Battlefield Hardline - kupione na Steam

autor: 123c2514adb7d784
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Battlefield Hardline - kupione na Steam

★★★ Newbie

Kupiłem wczoraj powyzsza gre na Steamie, po pobraniu gdy ją otworzyłem, przekierowało mnie do konta EA gdzie połączyłem je z kontem Steam. Następnie po odapaleniu gry ponownie, przekierowuje mnie na Battleloga, gdzie nigdzie nie mogę nic zrobić. Co w takiej sytuacji?

Wiadomość 1 z 5 (310 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Battlefield Hardline - kupione na Steam

Community Manager

Hej @123c2514adb7d784 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy dla lepszego zobrazowania problemu mógłbyś przesłać nam proszę nagranie ukazujące proces uruchamiania przez Ciebie gry, tak abyśmy mogli zobaczyć jak problem wygląda po Twojej stronie?

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 2 z 5 (302 wyświetleń)

★★★ Newbie

Dzięki za odpowiedź. Jak widzisz gdy włączam przez Steam przekierowuje mnie do przeglądarki, a tam opcja tylko zakupu gry.

Wiadomość 3 z 5 (293 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @123c2514adb7d784 

Dzięki za sprawdzenie tego kroku. 

Czy możesz proszę sprawdzić czy problem będzie pojawiał się kiedy w tle włączona będzie aplikacja EA app?

Rozumiem również, że w samej aplikacji EA app gra Battlefield Hardline jest widoczna? 

Pomimo tego, że gra została kupiona na Steam do jej uruchomienia wymagana jest integracja z aplikacją EA app. 

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 4 z 5 (283 wyświetleń)

★★★ Newbie

Cześć,

Automatycznie naciśnięcie w Steamie buttony graj uruchamia mi EA app. Musiałem też ją pobrać przy pierwszej próbie uruchomienia gry. 

Po tym tak czy inaczej, przerzuca mnie na stronę internetową battlelog.

W EA jest widoczna gra i jak tam naciskam graj, też przenosi mnie na stronę internetową. 

Wiadomość 5 z 5 (262 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem