marzec
Po ponownym pobraniu Battlefield 5 i wybraniu autozapisu z chmury gra się nie uruchamia, problem polega na tym że owy zapis mozna było wyłączyć w opcjach na Originie ale Ea app takiej opcji nie ma, inne gry działaja prawidłowo ale BF5 nie startuje, po kontakcie z doradcą pomocy EA skierowano mnie tutaj. Dodatkowo w Ea app nie ma opcji by wyświetlać liczbe FPS w grze.
marzec
Hej @DandY_PL
Dzięki za Twój wpis. Podeślij nam zrzut ekranu z komunikatami, które wyświetlaja się w czasie uruchamiania BFV. Czy grę włączasz bezpośrednio z klienta EA app czy też korzystasz z innego programu?
Pozdrawiam,
_Kalina
marzec
zauważyłem że problem lezy gdzie indziej, gra nie uruchamia się poniewąż jest problem z uprawnieniami, pomimo że uruchamiam ja jako aministrator. Kiedy w widocznym oknie(załącznik) klikam "TAK" gra nie startuje ale za to ponownie otwiera aplikacją web app. Gra ma przyznane uprawniena tak jak i aplikacja, dodam że inne gry z ea app uruchamiaja się jak np bf 2042
marzec
dodam jeszcze że w chwili obecnej brak subskrybcji abonamentu nie ma z tym nic wspólnego, gdyż to błąd z przed kilku dni-czekam za nowa kartą z banku, włamano mi sie na konto.
Żeby czasami nie szukać w tym przyczyny. grę próbowałem uruchomić od tygodnia.
marzec
W związku z komunikatem "Wystąpił błąd, który uniemożliwia uruchomienie. Spróbuj ponownie nieco później." warto wykonać kroki, które zostały zaproponowane w tym wątku.
marzec
marzec
żaden sposób nie działa, bardzo dużo ludzi ma taki problem. To jest dramat żeby wydać aplikację która generuje tyle problemów, przywróćcie ludzią Origina, a nie poczekaj, przecież mogę im płacić za to że nie działa 69zł/msc. Totalna porażka
kwiecień
nadal nic...
kwiecień
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem