grudzień – ostatnio edytowany grudzień
Witam, mam pewien problem mianowicie gra Bf 5 nie chce mi się uruchomić. Pojawia się w procesach na jakieś 5 sekund i się wyłącza i na nowo pokazuje się aplikacja EA. Wymagania sprzętowe spełniam w pełni, ostatni raz grałem w Bf 5 jakiś rok temu i też był problem z uruchomieniem gry ale jakoś zaczęła działać a teraz gdy po roku znowu ją zainstalowałem nie chce się uruchomić. Próbowałem już uruchomić grę jako administrator ale to dalej nic nie daje a sterowniki powinienem mieć w porządku. Proszę o pomoc !
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
styczeń
Udało się uruchomić grę, ale to jest jakaś masakra.
1. Założyłem nowe czyste konto administratora w Windows 10
2. Zalogowałem się tam na Steam oraz EA
3. Uruchomiłem EA oraz STEAM jako administrator
4. Uruchomiłem grę jako administrator.
5. Pojawił się komunikat: Dane w chmurze są uszkodzone, nie udalo się wykryć lokalnych danych (ble,ble,ble ......). Kod błędu: EC:10607
6. Wybrałem: Uruchom grę.
7. Gra się uruchomiła.
styczeń
styczeń
Udało się uruchomić grę, ale to jest jakaś masakra.
1. Założyłem nowe czyste konto administratora w Windows 10
2. Zalogowałem się tam na Steam oraz EA
3. Uruchomiłem EA oraz STEAM jako administrator
4. Uruchomiłem grę jako administrator.
5. Pojawił się komunikat: Dane w chmurze są uszkodzone, nie udalo się wykryć lokalnych danych (ble,ble,ble ......). Kod błędu: EC:10607
6. Wybrałem: Uruchom grę.
7. Gra się uruchomiła.
styczeń
Hej @w9jjgub8z6ma
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od @DemonicKarmaX.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem