Dot.: Battlefield 5 brak kasy kompani za poziom

autor: KomandosLisek
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Battlefield 5 brak kasy kompani za poziom

[ Edytowane ]
★★ Novice

Witam , od kiedy dokupiłem Battlefield 5 Edycja Kompletna , za następny poziom nie dostaje kasy kompani miałem 7 lvl kiedy kupywałę teraz mam 19 lvl dopiero tak późno zauważyłem ten błąd ponieważ kolega mi nie dawno uświadomił że za następne poziomy dostaje się kase kompani , jeszcze odblokowałem zadanie specjalne na medyku za 10 poziom na nim i go nie mam w zadaniach , nie mam pojęcia jak to naprawić dawałem już na origin napraw grę i odinstalowałem i zainstalowałem ponownie i nic się nie zmieniło , nawet gdy zdobywałem kolejne poziomy . Jak mogę to naprawić ?

Wiadomość 1 z 7 (1 006 wyświetleń)
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Community Manager

Hej @KomandosLisek 

Rozegraj kilka dodatkowych rund, aby informacje na Twoim koncie zsynchronizowały się z serwerem i sprawdź ponownie swój balans. W przypadku jeśli na Twoim koncie brakuje jakiejkolwiek zawartości musisz skontaktować się z nami bezpośrednio

Zobacz w watku

Wiadomość 4 z 7 (855 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @KomandosLisek 

Czy odebrałeś swoje nagrody w zakładce "Uzbrojenie"?

Wiadomość 2 z 7 (969 wyświetleń)

[ Edytowane ]
★★ Novice

@EA_Kubatak są odebrane i jest napisane dodano do twojego portfela i dodano do twoich zadań ale żadnych zadań specjalnych i kasy kompani nie dostałem . Próbowałem już większości jak coś .

Wiadomość 3 z 7 (958 wyświetleń)
0 Kudo

Community Manager

Hej @KomandosLisek 

Rozegraj kilka dodatkowych rund, aby informacje na Twoim koncie zsynchronizowały się z serwerem i sprawdź ponownie swój balans. W przypadku jeśli na Twoim koncie brakuje jakiejkolwiek zawartości musisz skontaktować się z nami bezpośrednio

Wiadomość 4 z 7 (856 wyświetleń)

★ Guide
@KomandosLisek Kiedyś już tak było, że z bardzo dużym opóźnieniem wszystko powpadało.
Wiadomość 5 z 7 (831 wyświetleń)

★★★ Newbie
@KomandosLisek Znalazłeś rozwiązanie?bo mam teraz taki sam problem.
Wiadomość 6 z 7 (302 wyświetleń)
0 Kudo

[ Edytowane ]
Community Manager

Hej @SomaliPirate550 

Zgodnie z tym o czym wspomniałem wyżej, rozegraj kilka dodatkowych rund a informacje na temat Twojego konta oraz nagród zsynchronizują się i kasa kompanii trafi na Twoje konto. 

Z racji tego, że ostatni komentarz w tej dyskusji został udzielony kilka lat temu - zamykam ją. 

Wiadomość 7 z 7 (285 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem