luty – ostatnio edytowany luty przez EA_Kalina
Po wielu latach wracam do ulubionej serii gier. Ostatnio grywałem w Battlefield 3 na EA. Teraz kupiłem sobie Battlefield 4 Premium Edition na Steam. Niestety nie uruchamia mi się gra. Jestem sfrustrowany. Czekałem 4 lata na odchowanie dzieci, by móc już czasami na spokojnie pograć w grę wieczorami (bez przerw na robienie mleka w nocy).
Wydałem pieniądze i... lipa drodzy Państwo. Gra się nie uruchamia. Mam cały czas informacje:
"Uruchamianie skryptu instalacyjnego (Punkbuster Anti-Cheat).
Co już próbowałem:
- instalajca ręczna Punkbustera ze wskazaniem gry Battlefield 4
- zweryfikowanie prawidłowości instalacji plików gry (wszystko OK)
Mój sprzęt:
Laptop Lenovo P51
Procesor Intel Core i7-7820HQ
64 GB RAM
Windows 10 64-bitowy
Grafika: NVIDIA Quadro M2200
Na dysku na którym instalowałem grę mam jeszcze ponad 800 GB wolnego miejsca
Pomóżcie, błagam (na kolanach dosłownie).
Pozdrawiam,
Tomek
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
luty
Tez tak miałem dzisiaj, mi pmogło, że wszedłem w folder tam gdzie zainstalowany BF4, potem w folder _Installer ---> punkbuster ---> redist. i tam jest aplikacja do uruchumienia, uruchamiasz i masz dwie opcje install i uninstall. klikasz na uninstall to się przemieli, jak napisze ze gotowe to odpalaj ze steama, znowu to samo wyskczy i klikasz zeby zainstalowac (install) i powinno byc gitarka mi pomoglo. z fartem i zdrowia dla rodziny.
luty
English:
After many years I'm back to my favourite game series. I recently played Battlefield 3 on EA. Now I have bought myself Battlefield 4 Premium Edition on Steam. Unfortunately the game is not launching for me. I am frustrated. I have waited 4 years to raise my children so that I could already play the game occasionally in the evenings (without milk breaks at night).
I spent money and.... the game does not start. I get the message all the time:
"Running installation script (Punkbuster Anti-Cheat)" (translated from polish)
What I have already tried:
- manually installing Punkbuster with the Battlefield 4 game indicated
- verifying the correct installation of the game files (all OK)
My hardware:
Lenovo P51 laptop
Intel Core i7-7820HQ processor
64 GB RAM
Windows 10 64-bit
Graphics: NVIDIA Quadro M2200
I still have over 800 GB of free space on the drive where I installed the game
Please help, I beg (on my knees literally).
Greetings,
Tom
luty
Tez tak miałem dzisiaj, mi pmogło, że wszedłem w folder tam gdzie zainstalowany BF4, potem w folder _Installer ---> punkbuster ---> redist. i tam jest aplikacja do uruchumienia, uruchamiasz i masz dwie opcje install i uninstall. klikasz na uninstall to się przemieli, jak napisze ze gotowe to odpalaj ze steama, znowu to samo wyskczy i klikasz zeby zainstalowac (install) i powinno byc gitarka mi pomoglo. z fartem i zdrowia dla rodziny.
luty
Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem @redeprezes
@Brotwer Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem.
luty
To rozwiązanie zadziałało!!!
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem