stycznia 2023
Witam, mam problem z grą bf3, chciałem wrócić do starych czasów, ale gra się nie włącza.
Problem polega na tym, iż prześledziłem wiele for, także tych od ea i rozwiązania nie znalazłem. Grę reinstalowałem itp. itd. wiec proszę o nie pisanie podstawowych czynności.
Podczas otwierania gry przez steam, przełącza mnie do ea app, gdzie następnie przekierowuję na stronę batteloga, łącze się z serwer wybranym przez siebie i dostaję o tą wiadomość od steama (jpg załączone). Chodzi o to że nawet w menadżerze zadań nie ma procesu by gra się włączyła i nawet się nie pokazuję mimo ze steam twerdzi ze gra jest włączona. Ktoś ma jakiś pomysł żeby to naprawić?
stycznia 2023
Witaj
Najprawdopodobniej masz nie połączone lub źle połączone konta EA i Steam.
https://help.ea.com/pl/help/pc/link-ea-and-steam/
stycznia 2023
Ty za to pieniądze bierzesz czy jak? Takie głupoty pisać. Napisałem na czym polega problem i że przejrzałem wasze głupie odpowiedzi, które stosujecie do każdego. Branie pieniędzy za kopiuj wklej to jakiś żart. Liczę na pomoc a nie wklejanie rozwiązanie które nie działa nikomu.
stycznia 2023 – ostatnio edytowany stycznia 2023
@SylwesterSpalonyWszystko jest zrobione dokładnie według waszej beznadziejnej instrukcji. - nie działa nadal
stycznia 2023
Hej @FieldMarshal420
Po pierwsze zakładam, że @SylwesterSpalony nie posiada kryształowej kuli, która rozszyfrowała by "(...) prześledziłem wiele for, także tych od ea i rozwiązania nie znalazłem. Grę reinstalowałem itp. itd. wiec proszę o nie pisanie podstawowych czynności. (...)". @SylwesterSpalony działa na forum wystarczająco długo by wiedzieć, że nie dla wszystkich podstawowe rozwiązania są oczywiste. Rozumiem, że wykonałeś szereg kroków i problem jest dla Ciebie frustrujący nie mniej nie upoważnia Cię to do tego by być nie uprzejmym dla innych użytkowników forum.
Na angielskim forum AHQ, znalazłem obejście mówiące o sprawdzeniu czy gra będzie uruchamiać się po zaznaczeniu/odznaczeniu opcji "plugin-free game launching".
Jeśli to nie pomoże daj nam znać jakie kroki oprócz powyższego zostały przez Ciebie dotyczas wykonane.
lutego 2023
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem