luty
Witam mam taki problem że podczas odpalania gry Battlefield 3 wyskakuje mi okno z informacją że aktywacja niemożliwa kupiłem grę wczoraj pobrałem z myślą że będę grał w nią razem z przyjaciółmi ale no gra nie odpala proszę o pomoc bo próbowałem wiele metod np. czyszczenie pamięci podręcznej czy naprawa gry ale dalej to samo.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
luty
@Shadow19_PL wykonaj te same kroki kilkukrotnie - warto je także sprawdzić z poziom zupełnie nowego konta administratora.
luty
Na start wato sprawdzić aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe
@ChillRadoszka upewnij się, że żadna wtyczka nie jest blokowana przez przeglądarkę internetową.
@igeifiexu595 Dla pewności proszę podeślij zrzut ekranu z komunikatem błędu.
luty
oto co wyskakuje po naciśnięciu kampani
luty
@igeifiexu595 podsyłam kroki:
1. Przejdź do folderu: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License
- Program Data jest folderem ukrytym
2. Wytnij i przenieś do osobnego folderu wszystkie pliki .dlf
- folder Licence ma pozostać pusty
3. Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA i zrestartuj EA app.
luty
zrobiłem tak jak było napisane i nadal wysakuje to samo
luty
@Shadow19_PL wykonaj te same kroki kilkukrotnie - warto je także sprawdzić z poziom zupełnie nowego konta administratora.
luty
marzec
Nie otrzymaliśmy jeszcze Twojej odpowiedzi, więc oznaczamy moje wcześniejsze zalecenia jako rozwiązanie. Jeśli masz pytania lub potrzebujesz pomocy, daj nam znać!
marzec
Niestety u mnie to nie działa.
Nie mam nawet folderu EA services.
Proszę o podpowiedź co jeszcze mogę zrobić.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem