marca 2017
dokładnie ,po reinstalacji wyskoczył jeszcze komunikat Origin wystąpił błąd wewnętrzny - tak że coś z tą wersją elektroniczną mają problem ;p
marca 2017
A zatem, Panie Origin! Co Pan na to????
My chcemy grać w naszą zakupioną legalnie, oryginalną grę.
My póki co nie chcemy piracić.
Prosimy o pomoc!
marca 2017
@XxBartiZxX dziękuję za dostosowanie się do mojej prośby.
@zibofan spróbuj może tego:
Instrukcja czyszczenia pamięci podręcznej Origin:
Wiesz jak "Pokazać ukryte pliki i foldery " w Windowsie? Jeżeli nie skopiuj moje łącza i zastosuj się do podanej uproszczonej instrukcji. Pamiętaj, że robisz wszystko na własną odpowiedzialność. Dlatego przed usunięciem radzę utworzyć sobie "Nowy folder" w "Moich dokumentach" i tam wkleić foldery przeznaczone do usunięcia.
Usuń wszystko poza folderem: LocalContent
ścieżka dostępu: C:\ProgramData\Origin
Usuń wszystko: (Sebastian to moje imię użytkownika, zmień na swoje)
ścieżka dostępu: C:\Users\Sebastian\AppData\Roaming\Origin
Usuń wszystko: (Sebastian to moje imię użytkownika, zmień na swoje)
ścieżka dostępu: C:\Users\Sebastian\AppData\Local\Origin
Wykonałeś na pewno te kroki:?
Jak problem nadal będzie występować spróbujcie ustawić jeszcze Origin w Tryb Offline celem wykluczenia problemu po stronie połączenia.
Pozdrawiam,
Sebastian
marca 2017
Niestery, nic to nie dało Robiłem wszystko po kolei i dokładnie.
Chyba pozostaje "alternatywna" wersja. O d...e to rozbić.
marca 2017
@zibofan masz jakiegoś kumpla w pobliżu, aby zalogować się na jego stacji roboczej i sprawdzić czy gra się uruchomi? Warto spróbować.
marca 2017
No, ciekawostka, na komputerze w pokoju obok, zalogowane na moje konto Origin. Po pobraniu i zainstalowaniu....gra się uruchamia.
U mnie online czy offline dalej to samo.
marca 2017
@zibofan zdaję sobie sprawę z tego, że gdybym nie uczył się w kierunku informatycznym pewnie tak samo jak wielu innych graczy miałbym problem z poprawnym działaniem gier wideo.
Do rzeczy. Spróbuj porównać systemy operacyjne. Chodzi również o architekturę x86 lub x64.
Korzystasz z tej samej przeglądarki internetowej?
marca 2017
No cóż, akurat tak się składa, że ja też nie jestem taka całkiem "noga" w kwestii komputerów, gier itp. Co prawda nie kształciłem się w tym kierunku, jestem raczej samoukiem ale mam za sobą kilka złożonych z powodzeniem pc-tów, instalki, reinstalki systemów, których nie zliczę. W gry gram od lat i to zarówno ze Steama, Origina czy Uplaya.
Mój komp, nie chwaląc się jest całkiem mocną maszyną, najnowsze tytuły na min. wysokich. Mój jak i ten drugi komputer na którym uruchomiłem BF H ma taki sam system tj. Windows 8.1 64 bit. Żeby było weselej ten drugi komp jest własnością mojego syna, w tym samym domu, ten sam internet 250 mb/s, korzystamy z tej samej przeglądarki Firefox 52.0 (64bity).
marca 2017
@zibofan Spróbuj może czegoś innego. Microsoft Edge? Daj znać czy coś się zmieniło.
marca 2017
No bez jaj kolego,Microsoft Edge to Win 10, nie mam zamiaru zmieniać systemu dla jednej gierki.
Daję sobie spokój i z grą i chyba na dłuższą metę z Oryginem.
Zamykam temat.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem