maja 2023
Hej, mam problem z Medal Of Honor Allied Assault z Warchestu, więc podejrzewam że i z dodatkami będzie tak samo.
Z początku nie byłem w stanie uruchomić gry, lecz po pobraniu jakiegoś pliku z internetu udało mi się (co jest troche śmieszne że produkt na platformie nie działa bezpośrednio).
Teraz mam taki problem, że nie jestem w stanie włączyć trybu pełnoekranowego, gra wyświetla mi się w okienku, menu wygląda tragicznie (na szczęście sama gra - nie). Myszka przez kontakt z pulpitem często się zacina. Co robić? Dzięki za pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
maja 2023 – ostatnio edytowany maja 2023
Daj nam znać jeszcze na jakim systemie uruchamiasz grę lub podeślij Dxdiag, co pomoże nam sprawdzić przyczynę błędu.
Dodatkowo, w zakładce Zgodność zmień też ustawienia typy: Tryb ograniczonych kolorów, Optymalizacja pełnoekranowa, Uruchom jako administrator.
Sprawdź też grę w trybie czystego rozruch komputera. Powoduje on wyłączenie zadań wykonywanych w tle, które mogą zakłócać działanie gier.
Cześć @MarcinekPan
Daj znać na jakim systemie grasz dokładnie. Jeśli lewy alt + enter nie przełączają trybu na pełnoekranowy, kliknij prawym na ikonę gry i wybierz Właściwości.
Zmień ustawienie w zakłądce Zgodność i sprawdź grę ponownie.
Pozdrawiam,
EA_Pulsar
maja 2023
Daj nam znać jeszcze na jakim systemie uruchamiasz grę lub podeślij Dxdiag, co pomoże nam sprawdzić przyczynę błędu.
Dodatkowo, w zakładce Zgodność zmień też ustawienia typy: Tryb ograniczonych kolorów, Optymalizacja pełnoekranowa, Uruchom jako administrator.
Sprawdź też grę w trybie czystego rozruch komputera. Powoduje on wyłączenie zadań wykonywanych w tle, które mogą zakłócać działanie gier.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem