problem z MOHAA

autor: MarcinekPan
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

problem z MOHAA

★★★★★ Newbie

Hej, mam problem z Medal Of Honor Allied Assault z Warchestu, więc podejrzewam że i z dodatkami będzie tak samo. 

Z początku nie byłem w stanie uruchomić gry, lecz po pobraniu jakiegoś pliku z internetu udało mi się (co jest troche śmieszne że produkt na platformie nie działa bezpośrednio).

Teraz mam taki problem, że nie jestem w stanie włączyć trybu pełnoekranowego, gra wyświetla mi się w okienku, menu wygląda tragicznie (na szczęście sama gra - nie). Myszka przez kontakt z pulpitem często się zacina. Co robić? Dzięki za pomoc.

Wiadomość 1 z 4 (724 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: problem z MOHAA

[ Edytowane ]
Community Manager

Daj nam znać jeszcze na jakim systemie uruchamiasz grę lub podeślij Dxdiag, co pomoże nam sprawdzić przyczynę błędu.  

Dodatkowo, w zakładce Zgodność zmień też ustawienia typy: Tryb ograniczonych kolorów, Optymalizacja pełnoekranowa, Uruchom jako administrator. 

Sprawdź też grę w trybie czystego rozruch komputera Powoduje on wyłączenie zadań wykonywanych w tle, które mogą zakłócać działanie gier. 

Untitled zgodność 2.jpg

EA_PulsarAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 4 z 4 (674 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

[ Edytowane ]
Community Manager

Cześć @MarcinekPan 

Daj znać na jakim systemie grasz dokładnie. Jeśli lewy alt + enter nie przełączają trybu na pełnoekranowy, kliknij prawym na ikonę gry i wybierz Właściwości.

Zmień ustawienie w zakłądce Zgodność i sprawdź grę ponownie. 

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 2 z 4 (702 wyświetleń)

★★★★★ Newbie
@EA_Pulsar Hej, lewy alt + enter rzeczywiście pomogło, lecz gra zaczyna wtedy crashować. Ustawienie zgodności na XP z SP3 nie działa, EA nie pozwala na uruchomienie gry.
Wiadomość 3 z 4 (696 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

[ Edytowane ]
Community Manager

Daj nam znać jeszcze na jakim systemie uruchamiasz grę lub podeślij Dxdiag, co pomoże nam sprawdzić przyczynę błędu.  

Dodatkowo, w zakładce Zgodność zmień też ustawienia typy: Tryb ograniczonych kolorów, Optymalizacja pełnoekranowa, Uruchom jako administrator. 

Sprawdź też grę w trybie czystego rozruch komputera Powoduje on wyłączenie zadań wykonywanych w tle, które mogą zakłócać działanie gier. 

Untitled zgodność 2.jpg

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 4 z 4 (675 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem