dead space 2 nie można dołączyć do serwera

autor: greg112_PL
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

dead space 2 nie można dołączyć do serwera

★★★ Newbie

Mam grę zakupioną na steam i nie da się dołączyć do gry multiplayer, ponieważ gra po zalogowaniu się do mojego konta ea (w grze) podaje mi komunikat dodany w załączniku. Z tego, co wyczytałam na forach społeczności zarówno tutaj, jak i w dyskusjach steam, problemem jest to, iż po zakupieniu przeze mnie gry na steamie, nie została ona dodana do mojego konta ea, więc według ea nie posiadam gry Dead Space 2 i nie jestem w stanie grać w trybie multiplayer. Proszę o pomoc, ponieważ nie wydaje mi się, żeby community było w stanie rozwiązać ten problem :/

Wiadomość 1 z 3 (522 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: dead space 2 nie można dołączyć do serwera

Community Manager

Hej @greg112_PL 

Na start przeinstaluj aplikację Steam i upewnij się, że do EA app logujesz się dokładnie za pomocą konta Steam, z poziomu którego została kupiona Dead Space 2.

linking.PNG

EA_KalinaAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 3 (510 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Dot.: dead space 2 nie można dołączyć do serwera

Community Manager

Hej @greg112_PL 

Na start przeinstaluj aplikację Steam i upewnij się, że do EA app logujesz się dokładnie za pomocą konta Steam, z poziomu którego została kupiona Dead Space 2.

linking.PNG

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 2 z 3 (511 wyświetleń)

Re: dead space 2 nie można dołączyć do serwera

Community Manager

@greg112_PL  Daj nam znać czy zalecenia przesłane przez @EA_Kalina pomogły rozwiązać Twój problem. 

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 3 z 3 (443 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem