grudnia 2017
No więc... Po pierwsze Witam.
Mój problem pojawił się jakieś trzy dni temu. Pobrałem wszystkie pliki (obydwa pobierania w launcherze), następnie odpalam grę i... Na pierwsze oko wszystko działa dobrze. Po załadowaniu się gry i po ekranie startowym gra przenosi mnie do wyboru serwera na którym chce zacząć grać... Gdy tylko klikne jeden raz przyciskiem myszy (lewym), to gra wyłącza się i wyskakuje mi właśnie takie błąd jakim jest "Program Star Wars The Old Republic przestał działać"... Próbowałem to trzy razy usuwać i pobierać. Dwa pierwsze razy myślałem, że to przez ustawienia rozdzielczości, którą nie mogłem zmienić, jednak za trzecim razem rozdzielczość ustawiła się normalna (1920x1080) i dalej mam to samo...
Dopowiem, że jest to wersja Free To Play, i gram na Windowsie 10. Na WIndows 7 gra działała bez problemu. Proszę o pomoc!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
stycznia 2018
@Kamil5578 Hej!
Jeśli pomimo bardzo przydatnych porad @ MattiuDefo, nadal masz problem z uruchomieniem gry SWTOR, zajrzyj proszę do artykułów na naszej stronie pomocy i w razie dalszych problemów, spróbuj się skontaktować z naszymi kolegami z działu poświęconemu tej grze. Zapraszam Cię również na forum poświęcone tej grze, gdzie znajdziesz więcej porad.
Powodzenia!
grudnia 2017 – ostatnio edytowany grudnia 2017
Jaki system ile bitwy 32 czy 64 ?
Spróbuj wyłączyć frame buffer i softshadows w opcjach zaawansowanych.
grudnia 2017
System 64-bitowy, z kolei te pytanie może być dość banalne, ale gdzie mogę znaleźć Opcje Zaawansowane?
grudnia 2017
grudnia 2017
No ale właśnie chodzi o, to że jak nacisne byle co w grze to wyskakuje mi bład taki jak w temacie i gra się wyłącza... Aktualizowałem sterowniki do karty graficznej ale nie pomogło :/
grudnia 2017
Zobacz tu na samym dole strony jest napisane
grudnia 2017
Heh... Nie działa :I
grudnia 2017
Spróbuj tego
Aby uruchomić go w trybie okienkowym, musisz przejść do folderu gry i otworzyć plik swkotor.ini. Następnie wprowadź następujące zmiany:
- W obszarze [Opcje grafiki] dodaj następujące elementy: AllowWindowedMode = 1
- W obu opcjach [Opcje wyświetlania] i [Opcje grafiki] znajduje się Pełny ekran = 1. Zmień oba, Fullscreen = 0
Potem będziesz musiał uruchomić grę z ikoną swkotor.exe. (Jeśli spróbujesz uruchomić grę z ikoną RunGameID lub z biblioteki Steam, gra zignoruje wprowadzone zmiany.)
Jeśli gra otworzy okno, będziesz wiedział, że to zadziałało. Ale jeśli ekran robi się czarny, to nadal jest na pełnym ekranie.
grudnia 2017
Nie wiem czy nie doczytałeś, ale nie chodzi o grę Star Wars Knight Of The Old Republic (KOTOR), która jest płatna, tylko o darmową wersję The Old Republic.(TOR)
I niestety z plików ini mam tam tylko i wyłącznie:
client_defaults.ini
BRConfig_swtor_swtor.ini
package.ini
Ponadto grę da się odpalić tylko i wyłącznie przez Launcher.
grudnia 2017
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem