lutego 2022
Witam, zakupiłem grę MoH Warfighter. Przez pewien czas wszystko szło dobrze, jednak po ukonczonej misji gra nie wczytuje kolejnej. Pojawia się czarny ekran, w tle słychać dźwięki gry, ale dalej nic się nie dzieje. Proszę o poradę w czym może tkwić problem.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
lutego 2022
Hej @Smok93
Znalazłem potencjalne rozwiązanie w filmiku poniżej:
Daj nam znać, czy to rozwiązanie pomogło u Ciebie.
lutego 2022
Hej @Smok93
Powiedz nam proszę przy przejściu której misji pojawia się problem? Czy problem pojawił się również w tym samym miejscu kiedy rozpocząłeś grę od nowa?
lutego 2022
Problem pojawia się zawsze w tym samym momencie, tj. po skończeniu misji "w pogoni za Faradem". Również po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu gry na komputerze.
lutego 2022
Hej @Smok93
Znalazłem potencjalne rozwiązanie w filmiku poniżej:
Daj nam znać, czy to rozwiązanie pomogło u Ciebie.
lutego 2022
Pomogło, bardzo dziękuję za rozwiązanie problemu 😉👍
lutego 2022
kwiecień
witam od jakiegoś czasu zacząłem grać w MOH warfighter online . lecz po jakiś5 do 10 min grania wywala mnie z serwera z informacją o nie aktualny punk-buster . Lecz kiedy pobrałem wersje to nawet nie widzi tej gry i dalej wyskakuje ten sam problem z tym samym komunikatem . proszę o pomoc jak ewentualnie można to zaktualizować aby to działało , ponieważ przewertowałem wszelkie filmiki i poradniki jakie tylko udało mi się znaleźć ,ale nadal to nie poprawia sytuacji . bardzo będę wdzięczny za każda pomoc w odnalezieniu rozwiązania . i z gory dziękuje dobra duszyczko za pomoc . pozdrawiam
kwiecień
Hej @Kulka521
Jeśli PunkBuster sam nie znajduje gry to będziesz musiał zrobić to ręcznie podając ścieżkę do folderu instalacyjnego gry.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem