lutego 2019
Witam
Może mi ktos wytłumaczy o co tu chodzi? Swiezo po instalacji wyskoczylo mi takie okienko ale po 2 restartach gry dalo sie pograc. Teraz juz nie ma szans, w kolko ten komunikat, weryfikowalem juz pliki gry 2krotnie, zmienialem jezyk z Polskiego na US co nie pomoglo, potem spowrotem z US na Polski i dalej nie dziala.
lutego 2019
Hej @Sebo0l ,
Przejdź do folderu C:\%NAZWAUŻYTKOWNIKA%\Dokumenty\BioWare, po czym
lub
lub
Następnie ponownie uruchom grę.
Będziesz musiał na nowo skonfigurować ustawienia graficzne gry.
Daj znać czy udało Ci się rozwiązać problem
września 2019
Podłączam się do pytania, wskazówki nie rozwiązały problemu.
października 2019
wskazówki nic nie dały. Mam ten sam problem
chce dokupić rozszerzenie, ale...
Mam czterech awatarów , fabule przeszedłem. co jakiś czas mam problemy z uruchomieniem gry. raz działa raz wyskakuje taki problem: "Błąd, Zalogowane konto EA nie ma dostępu do zainstalowanego języka gry. Przeinstaluj grę wybierając dozwolony język lub zaloguj na inne konto." dodam, ze ostatnio uruchomiłem z językiem angielskim i poszło, a teraz nie poszło. zmieniłem na j polski i nic.
Proszę o umożliwienie mi bezproblemowej rozgrywki.
lipca 2022
nie no ekstra, teraz to mi wogóle nie chciało działać, 2 dni pobierania na marne bo jezyk nie ten, pluje na te EA
lipca 2022
Z racji tego, że ostatni komentarz z tej dyskusji został zamieszczony blisko 3 lata temu - zamykam ją.
@RaspySumo Jeśli napotkałeś/napotkałaś problem z uruchomieniem/zainstalowaniem gry załóż proszę nowy wątek opisując dokładnie problem.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem