kwietnia 2023
Witam Mam problem z Uruchomieniem oraz Końcówka Instalacji Medal of honor Warfighter Który pokazuje komunikat o tym że nie nie można utworzyć pliku który już istnieje punkbuster A potem komunikat o przerwaniu pobierania Próbowałem jako administrator lecz EA app uznało że z innego konta zostało zainstalowane mimo iż mam te same konto
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwietnia 2023
Wyczyściłem pamięć cache z EA Odinstalowałem PunkBuster potem ponownie zainstalowałem Następnie zainstalowałem drugi program Punkbuster ze strony wybrałem lokalizacje gry i kliknąłem aktualizuj I to pomogło
kwietnia 2023
Hej @Nycek24
Odznaczyłem Twoją poprzednią odpowiedź jako rozwiązanie, ponieważ wydaje mi się, że Twój problem nie jest rozwiązany. Jeśli udało Ci się rozwiązać problem - daj nam znać dokładnie w jaki sposób.
W przeciwnym razie, jeśli problem nie jest rozwiązany spróbuj poniższych kroków:
- Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli zainstalujesz grę w domyślnej lokalizacji (lub alternatywnie w innej lokalizacji)
- Wyczyść pamięć podręczną programu EA app
- Upewnij się, że Twój system operacyjny jest zaktualizowany do najnowszej wersji
kwietnia 2023
Informacje z tej strony pomogły mi rozwiązać problem
kwietnia 2023
Wyczyściłem pamięć cache z EA Odinstalowałem PunkBuster potem ponownie zainstalowałem Następnie zainstalowałem drugi program Punkbuster ze strony wybrałem lokalizacje gry i kliknąłem aktualizuj I to pomogło
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem