Dot.: Instalacja Medal of Honor Warfighter PunkBuster

autor: EA_Kalina
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Instalacja Medal of Honor Warfighter PunkBuster

★★ Novice

Witam Mam problem z Uruchomieniem oraz Końcówka Instalacji Medal of honor Warfighter Który pokazuje komunikat o tym że nie nie można utworzyć pliku który już istnieje punkbuster A potem komunikat o przerwaniu pobierania Próbowałem jako administrator lecz EA app uznało że z innego konta zostało zainstalowane mimo iż mam te same konto

Wiadomość 1 z 6 (682 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

★★ Novice

Wyczyściłem pamięć cache z EA Odinstalowałem PunkBuster potem ponownie zainstalowałem Następnie zainstalowałem drugi program Punkbuster ze strony wybrałem lokalizacje gry i kliknąłem aktualizuj I to pomogło

Zobacz w watku

Wiadomość 5 z 6 (592 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Wiadomość 2 z 6 (677 wyświetleń)

Community Manager

Hej @Nycek24 

Odznaczyłem Twoją poprzednią odpowiedź jako rozwiązanie, ponieważ wydaje mi się, że Twój problem nie jest rozwiązany. Jeśli udało Ci się rozwiązać problem - daj nam znać dokładnie w jaki sposób. 

W przeciwnym razie, jeśli problem nie jest rozwiązany spróbuj poniższych kroków: 

- Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli zainstalujesz grę w domyślnej lokalizacji (lub alternatywnie w innej lokalizacji) 

- Wyczyść pamięć podręczną programu EA app 

- Upewnij się, że Twój system operacyjny jest zaktualizowany do najnowszej wersji

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 3 z 6 (663 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Novice

Informacje z tej strony pomogły mi rozwiązać problem

Wiadomość 4 z 6 (595 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Novice

Wyczyściłem pamięć cache z EA Odinstalowałem PunkBuster potem ponownie zainstalowałem Następnie zainstalowałem drugi program Punkbuster ze strony wybrałem lokalizacje gry i kliknąłem aktualizuj I to pomogło

Wiadomość 5 z 6 (593 wyświetleń)

Community Manager

Super, że się udało Dzięki za potwierdzenie @Nycek24 

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 6 z 6 (576 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem