lipca 2022
"Błąd, Zalogowane konto EA nie ma dostępu do zainstalowanego języka gry. Przeinstaluj grę wybierając dozwolony język lub zaloguj na inne konto."
Gra Anthem. Wskazówki znalezione na forum nic nie dają. W aplikacji zmieniłem język i region na PL , przeinstalowałem grę. i nic. dale to samo. Czy po 3 latach EA potrafi pomoc swoim klientom?
lipca 2022
Hej @Korletto
W przeszłości rozwiązaniem tego problemu, było naprawienie gry z poziomu Origin. Jeśli przy pierwszym podejściu to nic nie d i komunikat będzie pojawiał się nadal - spróbuj jeszcze raz
lipca 2022 – ostatnio edytowany lipca 2022
Witaj EA_Kuba,
Origin chce abym zakupił grę. Dodałem ją do konta jako grę z poza Origin. Mam dostęp do niej przez Xbox Game Pass Ultimate w wersji na PC.
lipca 2022
Hej @Korletto
Dzięki za odpowiedź i dodatkowe informacje.
Mając grę w ramach Xbox Game Pass musisz korzystać z aplikacji EA App. W takim razie jeśli wcześniej nie wykonywałeś tego kroki, wyczyść pamięć podręczną aplikacji i spróbuj ponownie.
Powiedz nam jeszcze na jakim systemie operacyjnym pracujesz.
lipca 2022
Nie działa, w ogóle ta appka to jakaś porażka, problemy z włączeniem gier, z pobieraniem, jakaś paranoja.
Mam abonament w game pass i chciałem sobie zobaczyć czy warto pograć w Anthem no i zobaczyłem tylko komunikat że nie zagram bo się język nie zgadza.
Ja rozumiem że appka jest w fazie beta i mogą być problemy, ale nie reklamujcie się w game passie że można pograć w gry EA bo nie można.
Ściągnę inną grę (o ile znów nie bedę miał problemu z pobraniem) i dalej będzie to samo.
lipca 2022
października 2022
Totalnie się zgadzam gry są fajne ale apka nie wyrabia
października 2022
Mi nie zadziałało niestety próbuje jeszcze raz ale kurde chciałem gierke wytestować
października 2022
Mam problem z tym językiem ktoś już wie jak to naprawić czy nadal nic?
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem