lutego 2023
Hej!
Podaje numer zgłoszenia.
a4462886-505d-47d1-87cd-d5b0ef66eb5d
lutego 2023
Dzięki! @ubbjk083r3wi
lutego 2023
Błąd: Zalogowane konto EA nie ma dostępu do zainstalowanego języka gry. Przeinstaluj grę wybierając dozwolony język lub zaloguj na inne konto.
Gra z Game Pass, zainstalowana na EA App.
Czyszczenie pamięci podręcznej nie działa. Naprawa gry również nie działa.
Nie instalowałem ponownie gry bo nie mam zamiaru znowu pobierać całej gry kiedy nie wiadomo czy będzie działać, szukam innych rozwiązań.
kwietnia 2023 – ostatnio edytowany kwietnia 2023
Witam, tak jak w tytule podczas uruchamiania gry Anthen wyskakuje błąd "...Zalogowane konto EA nie ma dostępu do zainstalowanego języka gry, Przeinstaluj grę wybierając dozwolony język lub zaloguj się na inne konto" tylko teraz tak:
1. Przeinstalowanie gry nie pomogło
2. Czyszczenie pamięci podręcznej platformy nie pomogło
3. Naprawa gry od strony platformy nie pomogła
4. Usunięcie oraz zmiana nazwy pliku w dokumentach nie pomogła
5. Grzebanie w plikach gry poprzez Edytor Rejestru w celu zmiany jezyka również nie pomogła
6. Zmiana języka/regionu w platformie oraz Włączenie VPN również nie pomogła
Jakieś podpowiedzi czy jestem skazany na porażkę??? Czy EA app potrafi pomóc swoim klientom? xD
kwietnia 2023
Zmień tymczasowo język aplikacji EA i Twojego konta na angielski, zrestartuj PC a następnie sprawdź czy gra uruchomi się prawidłowo.
Spróbuj także zmienić folder zapisu gry w aplikacji EA.
kwietnia 2023 – ostatnio edytowany kwietnia 2023
nic nie pomogło, dalej ten sam komunikat , nie mam zapisu gry, ponieważ to było pierwsze uruchomienie gry
kwietnia 2023
kwietnia 2023
W takim razie spróbuj jeszcze następujące kroki:
maja 2023
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem