stycznia 2023
Kupiłem grę "Anthem" na terenie polski ale gdy włączam grę wyskakuje:
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwietnia 2023
W takim razie spróbuj jeszcze następujące kroki:
stycznia 2023
stycznia 2023
Hej @Fantis_PL
Dla pewności - grę kupiłeś na terenie Polski, nie mniej pochodziła ona od oficjalnego dystrybutora?
stycznia 2023 – ostatnio edytowany stycznia 2023
Dzięki za odpowiedź @Fantis_PL.
W przeszłości rozwiązaniem podobnego problemu było naprawienie (nawet kilkukrotne) gry. Spróbuj zatem naprawić grę jeszcze raz - jeśli to nie rozwiąże problemu zainstaluj ja ponownie.
W Twoim przypadku możesz również zastosować się do tych wskazówek.
stycznia 2023
Było naprawiane, przeinstalowane i nic, ciągle to samo.
Pisałem do EA - zero odzewu.
Napisałem do eneba - chcieli zrzuty ekranu, dostali i od tej pory cisza.
lutego 2023
Hej!
Korzystam z abonamentu xbox game pass ultimate, po pobraniu anthem dostaję błąd z tematu. Czyściłem pamięć podręczna EA APP oraz używałem opcji napraw wielokrotnie, usuniecie oraz ponowne zainstalowanie gry również nie pomaga.
Czy ktoś zna rozwiązanie problemu?
lutego 2023 – ostatnio edytowany lutego 2023
Hej @Fantis_PL @ubbjk083r3wi @gpiziak
Zostałem poproszony o przesłanie nam "identyfikatoru zgłoszenia" wygenerowanego poziomu EA app. Instrukcję znajdziecie poniżej:
Identyfikator możecie podać w odpowiedzi na ten post, lub w postaci bezpośredniej wiadomości do mnie.
Zostałem również poproszony o sprawdzenia czy problem występuje również kiedy instalujecie grę w innym języku (jeśli macie taką możliwość).
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem