luty
Witam, nie umiem w ładne posty więc przejdę do clue.
Jestem nowym graczem apexa i bardzo interesuje mnie rozmieszenie graczy w systemie rankingowym. Ogrywam w grach tylko rankedy i bardzo lubie rywalizować o rangi ale nigdzie nie mogę doszukać się ciekawego zestawienia. Trafiłem na jedno:
WYNIKI SEZONU 7.
Tak prezentuje się podział graczy, którzy rozegrali więcej niż 5 godzin gier rankingowych w 2. podziale (w porównaniu z sezonem 6.) na dzień 21 stycznia 2021 r.:
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
luty
Hej @Szedol123
Link podany przez @Rydzu2015 jest ostatnim zestawieniem graczy jakie zostało udostępnione przez Respawn, po zakończeniu konkretnego sezonu.
Dzięki za podzielenie się z nami swoją opinią, dopilnuje, aby trafiła we właściwe ręce
luty
luty
Tak chciałbym zobaczyć właśnie takie zestawienie ile osób było w danej randze na S10/S11 i tak dalej
luty
Wydaje mi się że informacje wychodziły do sezon ósmego
https://www.google.com/amp/s/www.ea.com/pl-pl/games/apex-legends/amp/news/legacy-ranked
luty
Dziękuje za ten link sam na niego akurat nie trafiłem. Cóż jeżeli tak to wielka szkoda że dev. przestali podawać takie statystyki na koniec sezonu
luty
Hej @Szedol123
Link podany przez @Rydzu2015 jest ostatnim zestawieniem graczy jakie zostało udostępnione przez Respawn, po zakończeniu konkretnego sezonu.
Dzięki za podzielenie się z nami swoją opinią, dopilnuje, aby trafiła we właściwe ręce
luty
A bardzo dziękuje za udzieloną odpowiedz uważam że takie statystyki są bardzo fajną sprawą żeby śledzić ogólny progres graczy i samemu miec pewne odniesienie co do swojej rangi
luty
Dzięki za odpowiedź @Szedol123, nie ma problemu, proszę bardzo
Oznaczę moją odpowiedź jako rozwiązanie.
luty
Jak ja to moge zrobić xd ?
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem