Wyzerowanie statystyk STAR WARS BATTLEFRONT

autor: tymek20079
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Wyzerowanie statystyk STAR WARS BATTLEFRONT

★★★ Newbie

Witam 

Ostatnio uruchomiłem grę i wszystkie moje statystyki zostały wyzerowane. Ponadto w grze online nie można zakupić kart ani broni. Wyświetla się błąd zakupu. Czy ktoś ma taki problem?

Wiadomość 1 z 8 (766 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: Wyzerowanie statystyk STAR WARS BATTLEFRONT

Community Manager

Dnia 29 marca zakończyliśmy zaplanowaną konserwację. W związku z odkrytym niedawno problemem z progresem, zresetowaliśmy postępy do 15 marca. Przywróci to wszystkie wcześniej odblokowane przedmioty, dzięki czemu będziecie mogli kontynuować grę tam, gdzie ją zakończyliście.

Dzięki za potwierdzenie. Cieszę się, że już wszystko ok u Ciebie @lyloyd 

EA_KalinaAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 8 z 8 (601 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @tymek20079 

Na jakiej platformie grasz? Jeśli posiadasz kilka kont na danej platformie upewnij się proszę, czy logujesz się do prawidłowego. Z reguły brak statystyk może oznaczać zalogowanie się na zupełnie nowym koncie, gdzie nie grałeś/ aś w grę lub ze względu na usunięcie połaczenia konta platformy z kontem EA.

Pozdrawiam,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 2 z 8 (736 wyświetleń)

★★★ Newbie

Gram na xbox. Jestem zalogowany na 1 koncie ea. Statystyki wyzerowały się jak zagrałem lokalnie w dwie osoby. 

Wiadomość 3 z 8 (724 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Dzięki za dodatkowe informacje @tymek20079 

Nasze zespoły analizują obecnie ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje dam znać. 

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 4 z 8 (701 wyświetleń)

★★★ Newbie

Mam dokładnie ten sam problem. Gram na PS4. Miałem 100 rangę, 600k kredytów. Wyjechałem na ferie zimowe wróciłem i po włączeniu gry mam rangę 44 i 8k kredytów za które nic nie mogę kupić, bo pojawia się komunikat "zakup nieudany". Zróbcie coś z tym, bo grać się nie daje. Pozdrawiam i liczę na szybką reakcję.

Wiadomość 5 z 8 (645 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @lyloyd 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Wiadomość 6 z 8 (625 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie

Dzięki za szybką reakcję. Wczoraj włączyłem grę i wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam.

Wiadomość 7 z 8 (610 wyświetleń)

Community Manager

Dnia 29 marca zakończyliśmy zaplanowaną konserwację. W związku z odkrytym niedawno problemem z progresem, zresetowaliśmy postępy do 15 marca. Przywróci to wszystkie wcześniej odblokowane przedmioty, dzięki czemu będziecie mogli kontynuować grę tam, gdzie ją zakończyliście.

Dzięki za potwierdzenie. Cieszę się, że już wszystko ok u Ciebie @lyloyd 

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 8 z 8 (602 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem