lipca 2021
Hej, mam Battelfronta 2 z promocji na epicu i mam taki problem, że gra losowa wyłącza się do pulpitu podczas grania w jakikolwiek tryb. Mój komputer spełnia minimalne wymagania techniczne, ale gram na niskich ustawieniach graficznych.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
lipca 2021
Dzięki za DxDiag @bazpaw
Z tego co widzę to dla Twojej karty graficznej dostępne są nowe sterowniki i możesz pobrać je stąd.
Card name: NVIDIA GeForce 940MX
(...)
Driver Date/Size: 18.12.2017 02:00:00, 945368 bytes
Dodatkowo na Twojej partycji systemowej jest mało miejsca. Spróbuj usunąć, lub przenieść niepotrzebne pliki na drugi dysk.
Miej również na uwadze, że parametry Twojego komputera (procesor i karta graficzna) są poniżej minimalnych wymagań gry. W związku z tym uruchomienie i poprawne działanie gry może być tego bezpośrednią przyczyną.
lipca 2021
Hej @bazpaw
Czy gra całkowicie się wyłącza, czy tylko minimalizuje?
Sprawdź proszę czy problem pojawia się również jeśli uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu:
Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?
lipca 2021
Gra wyłącza się całkowicie, a włączenie komputera w trybie czystego rozruchu nie rozwiązuje sprawy.
lipca 2021
Dzięki za DxDiag @bazpaw
Z tego co widzę to dla Twojej karty graficznej dostępne są nowe sterowniki i możesz pobrać je stąd.
Card name: NVIDIA GeForce 940MX
(...)
Driver Date/Size: 18.12.2017 02:00:00, 945368 bytes
Dodatkowo na Twojej partycji systemowej jest mało miejsca. Spróbuj usunąć, lub przenieść niepotrzebne pliki na drugi dysk.
Miej również na uwadze, że parametry Twojego komputera (procesor i karta graficzna) są poniżej minimalnych wymagań gry. W związku z tym uruchomienie i poprawne działanie gry może być tego bezpośrednią przyczyną.
lipca 2021
Bardzo dziękuję za pomoc, problem zdaje się przestał występować, dziękuje pozdrawiam.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem