kwietnia 2023
Dzień dobry,
Po formacie zainstalowałem z platformy Epic grę Star Wars Squadrons. Niestety, nie udaje mi się jej uruchomić. Pojawia się jedynie "splash screen" EeasyAntiCheat, po czym gra natychmiast się zamyka. Mam zainstalowane najnowsze sterowniki, a folder z grą jest na białej liście zarówno w antywirusie, jak i w zaporze. Próbowałem już weryfikować pliki gry, uruchamiać ją jako administrator, ale bez skutku.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwietnia 2023
Hej @seba0456_PL
Dzięki za listę rzeczy które już sprawdzałeś. taki błąd może pojawiać się z kilku przyczyn.
Załóż nowe konto Administratora i z jego poziomu zainstaluj grę na PC. Pamiętaj aby to plik exe z folderu instalacji gry uruchomić jako administrator.
W razie dalszych problemów prześlij nam raport DxDiag.
Powodzenia,
EA_Pulsar
kwietnia 2023 – ostatnio edytowany kwietnia 2023
@seba0456_PLMała aktualizacja błąd ma kod: 0xc0000005 The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
To dziwne, bo EA app i Gra mają uprawnienia administratora. Czysty rozruch też nie pomógł. Tak samo reinstall. Spróbuję zmienić dysk na którym zainstalowana jest gra.
kwietnia 2023
kwietnia 2023
Hej @seba0456_PL
Dzięki za listę rzeczy które już sprawdzałeś. taki błąd może pojawiać się z kilku przyczyn.
Załóż nowe konto Administratora i z jego poziomu zainstaluj grę na PC. Pamiętaj aby to plik exe z folderu instalacji gry uruchomić jako administrator.
W razie dalszych problemów prześlij nam raport DxDiag.
Powodzenia,
EA_Pulsar
kwietnia 2023 – ostatnio edytowany kwietnia 2023
@EA_Pulsar Ha! Działa, ale dalej średnio się mi to widzi, by gra była odpalana z innego konta. Nie ma nic innego co mogę zrobić by działało to na moim głównym adminie?
kwietnia 2023
Ciesze się, że te zalecenia pomogły.
Na poprzednim koncie możesz sprawdzić czy EeasyAntiCheat i plike exe gry, w folderze instalacji, są uruchamiane z uprawnieniami administratora.
Możesz także wyczyścić rejestr systemu odpowiednim programem.
EA_Pulsar
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem