grudnia 2018
A jak usunąć battlefronta z discord???
grudnia 2018
grudnia 2018 – ostatnio edytowany grudnia 2018
W lewym dolnym rogu, przy twoim niku jest "śrubka" -> następnie zakładka "Game Activity". Tam pod spisem "DODANE GRY" Powinieneś mieć w/w tytuł i po prawej ikonkę ekranu (monitora). Jak ją najedziesz pisze "Przełącz nakładkę" i powinna być przekreślona . To oznacza wyłączone.
System blokuje Ci, bo nie każda gra od różnych twórców chce by ta nakładka działała chociażby ze względu bezpieczeństwa.
Bywały tytuły, gdzie system bezpieczeństwa wykrywając taką nakładkę, z automatu banował ludzi, np. Destiny 2 (niestety, nie były to przyjemne afery, no ale cóż).
A TEMAT / (Problem) uważam za zamknięty.
grudnia 2018
Dzięki za pomoc u mnie pomogło wyłączając nakładkę DISCORD
Pozdro
czerwca 2019
spróbuj wyłączyć discorda podczas grania
stycznia 2020
dzięki już wszystko działa
czerwca 2020
Jak uruchomiam grę to myszki nie widzę na ekranie i nie mogę wybrać żadnej opcji grania.
czerwca 2020
Witam,
Mam problem z grą ,,Battlefront 2", a mianowicie gdy kliknąłem przycisk pola emotek, a następnie ESC to nagle mój kursor pozostał cały czas na ekranie. Liczę na pomoc.
Pozdrawiam
września 2020
mam to samo
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem