SWJedi: Ocalały - gra nie pojawia się w bibliotece EA app

autor: brolek0986
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

SWJedi: Ocalały - gra nie pojawia się w bibliotece EA app

[ Edytowane ]
★★★ Newbie

Witam. Kupiłem kod do gry Star Wars Jedi: Survivor i zrealizowałem go w aplikacji EA, lecz gra nie wyświetla się w bibliotece. Co mam zrobić żeby była w bibliotece?

Wiadomość 1 z 6 (1 226 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: Gra nie wyświetla się w bibliotece.

[ Edytowane ]
Community Manager

Dziękuje za wasze zgłoszenia.

Zespoły EA app ciężko pracowały nad zbadaniem wszystkich objawów zgłoszonego przez Was problemu i znalazły to, co powodowało problem u niektórych osób, a następnie wdrożyły poprawkę.

Dlatego uznajemy ten problem, STAR WARS Jedi: Ocalały gra podstawowa nie pojawia się w bibliotece gier aplikacji EA po aktywacji kodu, za rozwiązany.

Jeśli po zrealizowaniu kodu nadal nie widzicie gry w bibliotece gier aplikacji EA, spróbuj wykonać następujące czynności:

• Sprawdźcie, czy logujecie się na właściwe konto EA.
  • Sprawdźcie, czy przypadkiem nie wykupiliście kodu na DLC
  • Ręcznie sprawdźcie aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EAUpdater.exe
  • Ponownie uruchomcie EA app poprzez menu w lewym górnym rogu > Pomoc > Uruchom ponownie aplikację
  • Ręcznie przelogujcie stronę Biblioteki: poprzez menu w lewym górnym rogu > Widok > Przeładuj stronę
  • Ponownie wyczyśćcie pamięć podręczną aplikacji EA
  • Zainstalujcie ponownie aplikację EA

Jeśli nadal pojawiają się problemy, skontaktujcie się z zespołem pomocy EA, aby sprawdzić dostępne opcje pomocy: Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Dziękujemy za cierpliwość, gdy nasze zespoły pracowały nad rozwiązaniem problemu.

EA_KalinaAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 4 z 6 (1 191 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Brak gry w bibliotece po usunięciu cache

[ Edytowane ]
★★★ Newbie

Witam.

Dzisiaj zakupiłem klucz  do Jedi ocalały. Odkurzyłem "origina" - pewne zmiany widzę ale nic to , dodaje klucz i rozpoczyna pobieranie....Tu zaczął się problem , otóż przygotowanie pobierania trwało jakieś 15 min zanim wyskoczył mi napis : wystąpił błąd z pobieraniem. Więc myślę - odpalę jeszcze raz i może zaskoczy. Mieliło przez dobre 5 min aż wszedłem na hiperłącze "masz problem z pobieraniem - wybierz pomoc " przeniosło mnie na stronę EA gdzie wyczytałem , że powinienem wyczyścić cache. Po tym zabiegu nie było gry w bibliotece a kodu nie mogłem dodać ponownie bo " został już wykorzystany". Czytałem o problemach typu "mam pliki ale biblioteka nie widzi mi gier..." tu sytuacja jest nieco inna bo nawet żadnego pliku do startu downloadu mi nie przesłało. Pieniędzy wiem , że nie odzyskam ale miło byłoby zagrać w tę grę , a mam wrażenie , że problem nie wyszedł z mojej strony.

PS. Nie widzę tej konkretnej gry - "stare" z origina , są tak jak były (nawet poprzednia wersja jedi z połączonego steama jest widoczna).

Wiadomość 2 z 6 (1 250 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

kod wykorzystany a gry nadal nie ma w bibliotece star wars jedi ocalały

[ Edytowane ]
★★ Novice

Kupiłem grę star wars jedi ocalały, wpisałem kod odebrałem wszystko było w porządku lecz po chwili czekania na pobieranie nadal miałem napisane PRZYGOTOWYWANIE. Wyświetlił mi się błąd pobierania więc kliknąłem X, gdy wszedłem do biblioteki gry już nie było próbowałem oczyścić pamięć ale to nie pomogło. Mam nadzieje że ktoś odpisze, ponieważ wydałem na tą grę aż 240 zł w media expert.

proszę o jak najszybsze odpowiedzi.

Wiadomość 3 z 6 (1 194 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

[ Edytowane ]
Community Manager

Dziękuje za wasze zgłoszenia.

Zespoły EA app ciężko pracowały nad zbadaniem wszystkich objawów zgłoszonego przez Was problemu i znalazły to, co powodowało problem u niektórych osób, a następnie wdrożyły poprawkę.

Dlatego uznajemy ten problem, STAR WARS Jedi: Ocalały gra podstawowa nie pojawia się w bibliotece gier aplikacji EA po aktywacji kodu, za rozwiązany.

Jeśli po zrealizowaniu kodu nadal nie widzicie gry w bibliotece gier aplikacji EA, spróbuj wykonać następujące czynności:

• Sprawdźcie, czy logujecie się na właściwe konto EA.
  • Sprawdźcie, czy przypadkiem nie wykupiliście kodu na DLC
  • Ręcznie sprawdźcie aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EAUpdater.exe
  • Ponownie uruchomcie EA app poprzez menu w lewym górnym rogu > Pomoc > Uruchom ponownie aplikację
  • Ręcznie przelogujcie stronę Biblioteki: poprzez menu w lewym górnym rogu > Widok > Przeładuj stronę
  • Ponownie wyczyśćcie pamięć podręczną aplikacji EA
  • Zainstalujcie ponownie aplikację EA

Jeśli nadal pojawiają się problemy, skontaktujcie się z zespołem pomocy EA, aby sprawdzić dostępne opcje pomocy: Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Dziękujemy za cierpliwość, gdy nasze zespoły pracowały nad rozwiązaniem problemu.

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 4 z 6 (1 192 wyświetleń)

★★ Novice
@EA_Kalina dziękuje na prawde gdyby nie ty straciłbym 240 zł dzikuje
Wiadomość 5 z 6 (1 172 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: SWJedi: Ocalały - gra nie pojawia się w bibliotece EA app

Community Manager

@prycik125  Cieszę się, że już wszystko dobrze 

Pozdrawiam :blob_jedi_attacc:

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 6 z 6 (1 161 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem