marca 2023
Witam kupiłam STAR WARS Jedi: Upadły zakon poprzez epic games na przecenie. Na tym samym urządzeniu zainstalowałam ea app po czym zainstalowałam grę. Po próbie włączenia jej wyskakuje mi komunikat, w którym pisze, że nie mam do tego dostępu. Próbowałam logować się na każde moje konto ea ale niestety to nic nie pomogło, nie wiem co robić (próba odinstalowania gry również nie pomogła).
Proszę o pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
marca 2023
marca 2023
Hej @Patryszja_nwm
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA. Jeśłi po wyczyszczeniu pamięci podręcznej EA app, problem wciąż występuje proszę skontaktuj się z nami bezpiośrednio.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Pozdrawiam,
_Kalina
marca 2023
Mam dokładnie to samo. Bark dostępu. Czyściłem pamięć podręczną, instalowałem inne gry (wszystkie działają), sprawdzałem czy na pewno jestem połączony z kontem EPIC. Nic nie pomaga
marca 2023
marca 2023
Dziękuje Bardzo za pomoc, działa.
marca 2023
Dzięki za podzielenie się z nami Twoim rozwiązaniem @505169947b81bd64 +XP.
marca 2023
Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem @505169947b81bd64 i dzięki za potwierdzenie @Patryszja_nwm
marca 2023
Jedna uwaga. Moje rozwiązanie powoduje, że w launcherze nie pokazuje czasu gry. I prawdopodobnie, nie zaliczy żadnych trofeów
marca 2023
Dzięki za dodatkowe informacje @505169947b81bd64
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem