stycznia 2020 – ostatnio edytowany stycznia 2020
Mam problem z obracającą się kamerą, nie mogę tego naprawić. kamera kręci się cały czas w lewą stronę przez co nie da się zupełnie grać! Pomocy!
stycznia 2020
Hej @janiecprogamer
Na jakiej platformie grasz? Czy wykonałeś dotychczas jakieś kroki, które nie przyniosły efektu?
kwietnia 2020 – ostatnio edytowany kwietnia 2020
Witam . Serdecznie mam ten sam problem od pewnego czasu . Gralem wszystko było wporządku jak aktualnie włączam grę i wchodzę na miasto . z automatu kamera się przekręca z przodu samochodu i nieda się kompletnie grać . bo trzeba w moim przypadku na xbox one , trzymać cały czas prawy analog żeby kamera się nie obkręcała . przeinstalowanie gry również nic nie daje czy ma ktoś jakieś pomysły ? Problem dotyczy NFS HEAT
lipca 2020
Temat do zamknięcia ogarnięte . Jeżeli ktoś posiada ten problem chodzi o martwą strefę w ustawieniu pada . z 0 dałem na 15 i jest ok .
czerwca 2021
czerwca 2021
Siema @Gummxd,
Czy próbowałeś sugestii rozwiązania problemu, który w swoim wpisie zasugerował @JustGetHighs?
czerwca 2021 – ostatnio edytowany czerwca 2021 przez EA_Kuba
wyłącz i włącz battlefront 2 to bo może na jakiś czas ale będzie się to powtarzać
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem