kwiecień
Witam, miał ktoś taki problem ze kupił battlefronta 2 w polskiej wersji językowej a gra jest po angielsku? Na aplikacji EA app pisze język polski.
kwiecień
kwiecień – ostatnio edytowany kwiecień
Daj nam też znać czy w ustawieniach konta EA oraz aplikacji EA masz wybrany właściwy język.
Na język instalacji może też wpływać język systemu windows.
kwiecień
Cała gra, cała zawartość gry.
kwiecień
EA app mam po polsku, system Windows 10 też Polski.
kwiecień
Ok, a gra została kupiona bezpośredni w sklepie EA czy gdzie indziej?
Może masz klucz z innej dystrybucji?
Dodatkowo, wyczyść cache aplikacji EA*, upewnij się też czy jest zainstalowana na dysku systemowym.
Zaznacz ponownie język PL na koncie EA i w aplikacji EA i zainstaluj grę ponownie używając domyślnej lokalizacji, jeśli to możliwe.
*Czyszczenie cache EA
Trzy kreski w lewym górnym rogu aplikacji > POMOC > ODZYSKIWANIE APLIKACJI > WYCZYŚĆ CACHE
kwiecień
Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi.
Czy mógłbyś powiedzieć nam gdzie kupiłeś grę? Było to bezpośrednio z poziomu EA app, lub innej platformy czy w postaci klucza?
kwiecień
Kupiłem klucz na stronie empik w wersji polskiej. Gra na aplikacji EA app jest w języku polskim wszytko mam po polsku gdy wejdę w nią na EA dopiero po uruchomieniu mam w języku angielskim.
kwiecień
W dodatku pod grą na aplikacji pisze język polski, nie ma tu języka angielskiego.
kwiecień
Może to się wydawać sprzeczne z logiką, ale spróbuj jeszcze zmienić język aplikacji EA na angielski, i wtedy w czasie instalacji wybierz język polski.
Zwróć uwagę czy instalator gry pokaże panel wyboru języka gry w czasie jej instalowania.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem