stycznia 2020
Hej, mam problem z poruszaniem się postaci, mianowicie: wszystko byłoby piękne, gdyby nie fakt, iż, niezależnie od wyboru typu rozgrywki po kilku sekundach (od 3 do 15 sekund) moja postać, samoistnie zaczyna obracać się wokół własnej osi... zupełnie jakbym trzymał kursor w lewo. Próbowałem wszystkich rozwiązań, wyłączałem procesy w tle, inne programy, antywirusy, wyłączyłem directx 12, uruchamiałem gre jako administrator, probówałem różnych zgodności, nawet, co wyczytałem na forach, kombinowałem z ustawieniami tzw. martwej strefy. wszystko na nic.
Mam windows 10, karte graficzna geforce gtx 1070, gram na laptopie, bez dodatkowych urządzeń jak pady, joysticki itd
z góry bardzo dziękuje za pomoc
stycznia 2020
Hej @abcR6caMKi9MSf
W opisie rozwiązań które zastosowałeś nie widzę sprowadzenia gry do domyślnych ustawień (bo zakładam, że ten problem pojawił się nagle).
Zmień nazwę folderu "STAR WARS Battlefront II", który znajdziesz w Dokumentach na "STAR WARS Battlefront II kopia". Z poziomu programu Origin Napraw grę i uruchom ponownie wyłączając zapisywanie danych w chmurze.
Dodatkowo, wspomniałeś o tym że "wyłączałeś procesy w tle". Próbowałeś może uruchomić komputer w trybie czystego rozruchu?
października 2021
października 2021
Hej @kondzio957
Powiedz nam proszę trochę więcej na temat konfiguracji Twojego komputera
Grasz na laptopie? Jeśli tak, to czy jest do niego podłączona zewnętrzna klawiatura? Czy do Twojego komputera podłączone są jakieś dodatkowe kontrolery? Czy masz na komputerze zainstalowane programy wykorzystujące nakładki ekranowe? Sprawdziłeś może czy problem pojawia się po wyłączeniu Origin w grze, dla Star Wars Battlefront II?
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem