marca 2023
Proszę o pomoc. Po 5 minutach rozgrywki wywala mnie do pulpitu i wyskakuje komunikat który zamieszczam poniżej. Gra to Star Wars Jedi Fallen Order i mój komputer spełnia wymagania. Próbowałem odpalać przez administratora ale nic to nie dało.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwietnia 2023
Hej @patli90
Dzięki za odpowiedź i wykonane dotychczas kroki.
Na angielskim forum znalazłem podobny wątek, gdzie został rozwiązany błąd podobny do Twojego.
Cytat:
Ok, I think I found the problem. It's the sharpen filter option in NVIDIA controlpanel. I had the same issue, didn't reinstall anything, just disabled the sharpen option and voila it worked.
Sprawdź proszę czy to rozwiązanie pomoże również u Ciebie.
marca 2023
Hej @patli90
Dzięki za Twój wpis oraz podanie króków, które masz już za sobą.
Sprawdź dodatkowe opcje:
Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
kwietnia 2023
Próbowałem wszystkie kroki ale niestety nie pomogło(
Jakieś inne propozycje?
kwietnia 2023
Hej @patli90
Dzięki za odpowiedź i wykonane dotychczas kroki.
Na angielskim forum znalazłem podobny wątek, gdzie został rozwiązany błąd podobny do Twojego.
Cytat:
Ok, I think I found the problem. It's the sharpen filter option in NVIDIA controlpanel. I had the same issue, didn't reinstall anything, just disabled the sharpen option and voila it worked.
Sprawdź proszę czy to rozwiązanie pomoże również u Ciebie.
kwietnia 2023
Niestety nie posiadam tej opcji w panelu sterowania NVIDIA.
kwietnia 2023
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem