lutego 2023 – ostatnio edytowany lutego 2023
Nie moge dokonczyc zakupu subskrypcji w SWTOR poprzez Paysafecard. Resetowałem juz haslo EA tak jak było sugerowane w inncy postach oraz czyscilem przegladarki i robiłem to w trybie incognito. Załaczam screna z ostatnim krokiem przy płatnosci.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
marca 2023
Hej @zbrozlocalisa
Nie mam 100% pewności, ale wydaje mi się, że przedłużenie na 60 dni można wykupić tylko jednorazowo przy pomocy PSC.
Niezależnie od tego, czy powyższe jest prawdą czy nie, obawiam się, że w tym przypadku rozwiązaniem będzie bezpośredni kontakt z naszym centrum pomocy. Podejrzewam, że problem może być powiązany z Twoim kontem EA.
lutego 2023
Hej @zbrozlocalisa
Przy pomocy PFC nie można kupić powracającej subskrypcji. Ponadto z informacji, które posiadam wynika że ta forma płatności jest zarezerwowana dla 60 dniowej subskrypcji.
lutego 2023 – ostatnio edytowany lutego 2023
@EA_KubaKupuje PSC tylko 60 dniowe przedłuzenie. Chodzi o to ze nie "przepuszca" w ostatnim kroku na strone PSCw celu sfinalizowania transakcji. Probowane było na kilku przegladarkach, z tybie incognito, z czyszczonymi cookis, na innym kopie, w telefonie... Konczy sie zawsze tak jak na zalaczonym screenie przy poprzednim wpisie
marca 2023
Hej @zbrozlocalisa
Nie mam 100% pewności, ale wydaje mi się, że przedłużenie na 60 dni można wykupić tylko jednorazowo przy pomocy PSC.
Niezależnie od tego, czy powyższe jest prawdą czy nie, obawiam się, że w tym przypadku rozwiązaniem będzie bezpośredni kontakt z naszym centrum pomocy. Podejrzewam, że problem może być powiązany z Twoim kontem EA.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem