maja 2023
Dzień dobry mam problem z kodem do gry Star Wars Jedi Ocalały otóż zrealizowałem kod który odkupiłem od kolegi a który on dostał przy zakupie karty graficznej kod został aktywowany a gra nie dodała się do mojego konta EA co mam zrobić i odzyskać pieniądze od EA
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
maja 2023
maja 2023
Jeśli kod udało Ci się aktywować wyczyść pamięć aplikacji EA i zrestartuj PC. Pomoże to zsynchronizować twoje konto.
Niestety, jeśli klucz nie został zakupiony bezpośrednio w sklepie EA nie będziemy mogli go dla ciebie wymienić. Więcej na temat naszej oficjalnej dystrybucji znajdziesz w tym artykule.
EA_Pulsar
maja 2023
maja 2023 – ostatnio edytowany maja 2023
Raczej e-mail i to nie prędko spodziewał bym się odpowiedzi. U nich to nawet z biblioteki znikają gry które były aktywowane kilka lat temu mi znikło
STAR WARS: THE OLD REPUBLIC
maja 2023
maja 2023
Ja też właśnie wczoraj swój kod aktywowałem jak bym wiedział o tych cyrkach na ich serwerach to bym się wstrzymał
maja 2023
Zrobię jak mi radził EA_PULSAR zobaczymy może coś pomoże
maja 2023
maja 2023
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem