KKod zrealizowany a gry nie mam na swoim koncie

autor: keniak4
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

KKod zrealizowany a gry nie mam na swoim koncie

★★★ Newbie

Dzień dobry mam problem z kodem  do gry Star Wars Jedi Ocalały otóż zrealizowałem kod który odkupiłem od kolegi a który on dostał przy zakupie karty graficznej kod został aktywowany a gra nie dodała się do mojego konta EA co mam zrobić i odzyskać pieniądze od EA

Wiadomość 1 z 17 (1 045 wyświetleń)

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: KKod zrealizowany a gry nie mam na swoim koncie

★★★ Newbie
@keniak4 szok,zrobiłem ponownie i zadziałało ,gra się pojawiła w bibliotece,pobiera grę .

Zobacz w watku

Wiadomość 13 z 17 (1 326 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

@keniak4 

Jeśli kod udało Ci się aktywować wyczyść pamięć aplikacji EA i zrestartuj PC. Pomoże to zsynchronizować twoje konto. 

Niestety, jeśli klucz nie został zakupiony bezpośrednio w sklepie EA nie będziemy mogli go dla ciebie wymienić. Więcej na temat naszej oficjalnej dystrybucji znajdziesz w tym artykule. 

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 2 z 17 (1 011 wyświetleń)

★★★ Newbie

czy to jest wasza oficjalna dystrybucja ?

Wiadomość 3 z 17 (1 009 wyświetleń)

★★★ Newbie
Wpisałem wczoraj w EA APP kod do gry Star Wars Jedi Ocałały ,wszystko dobrze przyjęło ,lecz gry nie pobrało ponieważ cały czas była informacja PRZYGOTOWYWANIE,nie mogłem czekać dłużej i zamiast nacisnąć ikonkę Pause to nacisnąłem X ,po krótkim czasie chciałem pobrać grę ale nie było nigdzie takiej opcji ,gdy podałem ponownie kod ,informacja że kod został wykorzystany , kod podany a gry nie mam ,co robić ? napisałem do pomocy technicznej i czekam ,podałem w informacji numer telefonu,czy oddzwonią czy tylko mail?
Wiadomość 4 z 17 (1 002 wyświetleń)

[ Edytowane ]
★★★ Newbie

Raczej e-mail i to nie prędko spodziewał bym się odpowiedzi. U nich to nawet z biblioteki znikają gry które były aktywowane kilka lat temu mi znikło 

STAR WARS: THE OLD REPUBLIC 

Wiadomość 5 z 17 (995 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie
@keniak4 mam nadzieję że się szybko odezwą ,240 zł nie znalazłem na ziemi ,żeby tak gra sobie gdzieś tam czekała ,wczoraj 4.05.23 to mieli jazdę z połączenie z serwerem i dlatego taki cyrk u mnie wyszedł
Wiadomość 6 z 17 (991 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie

Ja też właśnie wczoraj swój kod aktywowałem jak bym wiedział o tych cyrkach na ich serwerach to bym się wstrzymał 

Wiadomość 7 z 17 (985 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie

Zrobię jak mi radził EA_PULSAR zobaczymy może coś pomoże 

Wiadomość 8 z 17 (982 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie
@keniak4 kupiłem wczoraj w Empiku Fallen Order i Survivor ,Order jest na płytach Dvd a Ocalały jest kod ,szczerze to jestem zwolennikiem płyt,może to staroświeckie podejście ale grę mam fizycznie w ręku a nie gdzieś na serwerze
Wiadomość 9 z 17 (979 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie
@EA_Pulsar Proszę usunąć mój kod z bazy danych żebym mógł ponowie podać ten kod i pobrać grę ,takie widzę rozwiązanie w mojej sprawie,numer sprawy 144184917
Wiadomość 10 z 17 (957 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem