lutego 2022 – ostatnio edytowany lutego 2022
Dzień dobry nie mogę uruchomić gry, ponieważ wyskakuję mi ten błąd. Mam pobrane najnowsze sterowniki oraz mój komputer spełnia wymagania ponieważ juz kiedys grałem w Battlefronta II
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
lutego 2022
Hej @qvez2
Komunikat wskazywałby na problem związany ze serownikami karty graficznej. Jeśli instalowałeś najnowszą wersję, spróbuj zainstalować je ponownie tym razem wybierając opcję czystej instalacji. Instrukcję znajdziesz poniżej:
Rozwiązywanie problemów z grafiką na komputerach PC
lutego 2022
Hej @qvez2
Komunikat wskazywałby na problem związany ze serownikami karty graficznej. Jeśli instalowałeś najnowszą wersję, spróbuj zainstalować je ponownie tym razem wybierając opcję czystej instalacji. Instrukcję znajdziesz poniżej:
Rozwiązywanie problemów z grafiką na komputerach PC
grudnia 2022
Mam obecnie identyczny błąd WYŁĄCZNIE w grach chodzących na silniku Frostbite. Jedynym rozwiązaniem jest pozwolenie Winows na automatyczną instalację sterowników (bez Adrenaline) - gra się uruchomiła i działa płynnie, ale rzutuje to bardzo negatywnie na wydajność wielu innych aplikacji które wymagają nowszych wersji. Wykonałem do tej pory cały zwykle polecany troubleshooting, tzn. dokonałem czystej instalacji najnowszych sterowników, nic to nie dało. Problem nie jest w moim przypadku związany ze zintegrowanym układem graficznym, bo mój procesor takowego nie posiada.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem