listopada 2017 – ostatnio edytowany grudnia 2017 przez EA_Odix
Witam
Gra zakupiona na Polskim kącie origin nie posiada, języka PL proszę o pomoc?
Jak mogę zwrócić grę, nie potrzebuje gry bez języka PL !!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
listopada 2017
Hej.
Wydanie gry zawsze dostosowuje się do państwa, na którego terenie znajdujesz się podczas zakupu.
Jeśli nie masz możliwości wyboru języka polskiego, domyślam się, że aktualnie przebywasz za granicą, tak?
Co do samej gwarancji, wszystkie informacje na jej temat możesz znaleźć TUTAJ.
listopada 2017
listopada 2017
Wiele osób chętnie się z tobą zamieni. W ustawieniach audio masz inne języki?
listopada 2017
listopada 2017
Witam,
Zakupiłem BF2 na stronie internetowej, po aktywacji klucza na Origin oraz rozpoczęciu pobierania nie ma możliwości wyboru języka na Polski, czy jest jakaś opcja zmiany języka?
listopada 2017 – ostatnio edytowany listopada 2017
@Nashine00 Hej!
Przeniosłem Twój wpis do tego wątku. Jeśli klucz gry został zakupiony z innej strony/platformy niż Origin, musisz sprawdzić jakie opcje językowe wymienił sprzedawca. Oficjalnie wersja WW nie posiada PL wersji językowej. W tej kwestii musisz się zwrócić do sprzedawcy.
Jeśli jednak zakup został dokonany przez Origin, sprawdź zaakceptowaną w tym wpisie odpowiedź.
Pozdrawiam!
listopada 2017
@pickrocks123 Hej!
Przeniosłem Twój wpis do tego wątku, gdzie również znajdziesz odpowiedz na Swoja zapytanie.
grudnia 2017
Battle front 2 zmiana jezyka z angielskiego na polski czy sie da kupiłem wersje angielska czy mogę zmienić albo wgrać polska wersje
grudnia 2017
listopada 2018
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem