stycznia 2020
Mam problemy z grą Star Wars Battlefront 2.
Wszystkie związane z kursorem.
Pierwszy wygląda tak, że mam cały czas kursor na ekranie i gdy dojdę nim do brzegu monitora to nie mogę się dalej obracać. Próbowałem wszystkie opcje wyświetlania (w oknie, bez ramki, pełny ekran), zmieniać rozdzielczość i częstotliwość odświeżania. Jak to naprawić.
Drugi wygląda tak, że jak wejdę do gry to cały czas mam kuros "ładowania" po prostu te niebieskie kółko zamiast kursora. w menu kursor nie działa jak powinien, mimo że najeżdżam na jedną rzeczą to on podświetla co innego. I to nie wina rozdzielczości.
Windows 10 Home 64bit
Komputer na spokojnie wystarczy.
Co może być powodem?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
stycznia 2020 – ostatnio edytowany stycznia 2020
Hej @szym80180
Upewnij się, że podczas uruchamiania gry nie masz uruchomionych programów wykorzystujących nakładki ekranowe. We większości przypadków powodem problemów z działaniem kursora była nakładka Discord-a.
Połączyłem Twoje pytanie z innym - podobnym gdzie udzieliłem już odpowiedzi
stycznia 2020
Nie widać mi kursora w batelfront 2 i też się nie ruszA
stycznia 2020 – ostatnio edytowany stycznia 2020
Hej @szym80180
Upewnij się, że podczas uruchamiania gry nie masz uruchomionych programów wykorzystujących nakładki ekranowe. We większości przypadków powodem problemów z działaniem kursora była nakładka Discord-a.
Połączyłem Twoje pytanie z innym - podobnym gdzie udzieliłem już odpowiedzi
stycznia 2021
Nie mam nic innego włączonego niż BFII, Discorda nie używam, a dalej mam ten problem.
lipca 2022
marca 2023
tez tak mam i nie moge nic robic pomocy
marca 2023
Hej @sowakill1
Jeśli opisany przez Ciebie problem będzie pojawiał się po uruchomieniu komputera w trybie czystego rozruchu - załóż nowy wątek na forum.
Ten zamknę z racji tego, że ostatni komentarz został dodany ponad rok temu.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem