listopad
Witam... zrobiłem wszystkie 4 próby Niebieską czerwoną żółtą i zieloną tylko problem jest w momencie wpisania Kodu aby pojawił się Tęczowy gnom i abym mógł odblokować sobie tą lokację z nowymi postaciami wpisuję kody w głównej komnacie ale niestety nie pojawia się strażnik czyli albo robię coś źle albo wpisuję kod w złej kolejności czy mógłby mi ktoś pomóc ogarnąć. to jeżeli ktoś to ogarnia to byłbym wdzięczny za pomoc bo sam już nie mam do tego cierpliwości wpisując cały czas ciąg Kodów
które nic nie robią i nie działają czy może te kody trzeba w odpowiednie Miejsca umieszczać aby pasowały Tylko że tak się nie da zrobić próbowałem ;( Pomocy Proszę... jeśli ktoś wie co zrobić to pomóżcie podeślę zdjęcia ze wszystkimi symbolami aby było łatwiej czy może ja wpisuję te symbole w złych miejscach dla tego nie pojawia się gnom gdy naciskam dźwignie gdy już te kody są ustawione w głównej komnacie tylko że nie da się chyba ustawić tych symboli prawidłowo
jeśli ktoś to ogarnia to bardzo proszę o pomoc
bo męczę się z tym już długo
listopad
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem