czerwca 2017
[PS4] PvZ Garden Warfare 2 - przy próbie uruchomienia gry pokazuje się komunikat: "nie udało się połączyć z serwerami EA". Proszę o pomoc. Inne gry działają online.
czerwca 2017
Witaj @johnyc70
Czy poprzez "inne gry" masz na myśli inne gry EA lub też innych producentów?
Tak czy inaczej, polecam zapoznać się z poniższymi artykułami - znajdziesz tam dużo wskazówek, które mogą pomóc w rozwiązaniu tego problemu. Szczególnie polecam sprawdzić wersję protokołu internetowego, jeśli przypadkiem korzystasz z usług UPC jako dostawcy usług internetowych.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie problemu!
czerwca 2017
Dzięki za pomoc, jeszcze nie wiem czy będzie skuteczna ale posprawdzam.
sierpnia 2017
I co. Naprawiło ci się ? Bo mam ten sam problem .
października 2017
kupilem gre ponad miesiac temu na PS4. do tej pory bezskutecznie probuje ja uruchomic. pojawia sie komunikat ze nie udalo sie polaczyc z serwerami EA. probowalem juz wszystkiego. wszystkie innne gry dzialaja bez zarzutu. problem tylko z gra EA. jest jakiekolwiek rozwiazanie? poki co to czuje sie ograbiony przez firme EA ktora sprzedala mi nie nadajacy sie do uzytku produkt, nigdzie nie ma zadnego dzialajacego rozwiazania.
stycznia 2018
Prawdopodobnie problem jest z internetem jaki macie w domu. Musicie sprawdzić czy macie IPv6 czy IPv4. IPv6 jest szybszy, ale nie kompatybilny z grami w sieci.
Większość dostawców internetu przechodzi obecnie na IPv6 i gry przestają łączyć się z serwerami gdzie wykorzystywany jest IPv4.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem