grudzień
Gdy odpalam grę z pulpitu lub Origin, na początku odpala mi się w pełnym oknie lecz mam czarny ekran i migający na czarno duży kursor, gra działa w małym oknie lecz gdy tylko w nią kliknę, włącza się pełne okno i gra się zatrzymuje w wielkim przybliżeniu na lewy górny róg oraz miga na czarno w szybkim tempie. Próbowałem odinstalowywać i zainstalować grę lecz w niczym to nie pomogło. Grę odpalałem ostatnio parę lat temu, kupiłem ją na płycie. Miło by było gdybym uzyskał szybką odpowiedź.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
grudzień
PROBLEM NAPRAWIONY
Wystarczyło zmienić parę ustawień graficznych w opcjach i wszystko działa dobrze.
grudzień
PROBLEM NAPRAWIONY
Wystarczyło zmienić parę ustawień graficznych w opcjach i wszystko działa dobrze.
grudzień
Hej @sktrz
Cieszę się, że udało Ci się rozwiązać problem.
Jeśli znajdziesz chwilę daj nam znać jakie ustawienia zostały przez Ciebie zmienione. Twoja odpowiedź może pomóc innym w przyszłości, którzy będą zmagali się z podobnym problemem.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem