Czy jest możliwość odzyskaniu postępu w PvZ Heroes po odinstalowaniu gry bez zap

autor: grafiti660
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Czy jest możliwość odzyskaniu postępu w PvZ Heroes po odinstalowaniu gry bez zap

★ Novice

Witam, około 1.5 roku temu odinstalowałem PvZ heroes, jednak nie zapisałem gry w usłudze google play/ea. Dokonałem zakupu w grze, i nadal posiadam dowód zakupu na swoim koncie google, oraz posiadam player id swojego konta w grze, czy jest możliwość odzyskania tego konta na podstawie tych dowodów że konto jest moje?

Wiadomość 1 z 2 (472 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Czy jest możliwość odzyskaniu postępu w PvZ Heroes po odinstalowaniu gry b

Community Manager

Hej @grafiti660 

Jeśli Twoje konto nie było połączone w grze z żadnym z dostępnych serwisów, to obawiam się, że nie będzie możliwości przywrócenia jego progresu. W przypadku nie połączenia kont, Twój progres jest zapisywany tylko na Twoim urządzeniu. Jeśli usuniesz aplikację, lub wyczyścisz jej pamięć podręczna progres zostaje wymazany. 

Wiadomość 2 z 2 (449 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem