czerwca 2023
@kajda1988 @AdrienStern @Kfazos @Korgan84 @MichauLaskowski
Dzięki za dodatkowe informacje. Nasz zespół nadal bada tą sprawę. Będziemy wdzięczni jeśli prześlecie nam identyfikator zgłoszenia błędu, który można wygenerować w aplikacji EA. Po wykonaniu raportu według instrukcji poniżej, zapisany identyfikator zgłoszenia można przesyłać w odpowiedzi.
Dzięki
czerwca 2023
Spróbuj tymczasowo zmienić język aplikacji na angielski i sprawdź ponownie.
Jeśli to nie pomoże, wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA i zrestartuj PC.
czerwca 2023
czerwca 2023
Zmiana języka na angielski nic nie dała. Wyczyściłem pamięć podręczną uruchomiłem komputer ponownie i nawet wyłączyłem program antywirusowy ale cały czas wyskakuje ta widomość o błędzie.
czerwca 2023
Dzięki za sprawdzenie tych opcji @Korgan84. Coś musi blokować usługi, z których korzysta EA app w twoim przypadku.
Prześlę do zespoły gry raport @AdrienStern oraz inne, jeśli się pojawią.
Dzięki piękne 😉
czerwca 2023
Mam taki sam problem ze zgłoszeniem błędy w error reporter. Już próbowałem wszystkich metod, ale dalej wyskakuje ten sam komunikat o którym wspomniał @Korgan84
czerwca 2023
czerwca 2023
Niestety, na tym etapie nie jestem w stanie potwierdzić terminu rozwiązania tego problemu.
Postaram się sprawdzić co może powodować problemy z narzędziem raportowanie błędów. Podobny wątek znalazłem na anglojęzycznym forum
Dam znać jeśli dostanę nowe informacje.
lipca 2023
Mam też podobny problem dotyczący tylko osiągnięć z mass effect 2 i 3. Nie zdobyłem osiągnięcia "Bez ofiar" mimo, że spełniłem wszystkie wymagania.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem