grudzień – ostatnio edytowany grudzień
Dzień dobry
Mam dość... Nietypową sprawę związaną zarówno z programem "Electronic Arts" jak i z grą "Mass Effect Legendary Editon".
Czy istnieje nazwijmy to możliwość by zresetować zdobyte osiągnięcia danej gry by można było powiedzmy... Zdobyć je jeszcze raz?
Proszę o odpowiedź.
grudzień
Hej @GabrielToshN7
Nie ma możliwości zresetowania osiągnięć w żadnej grze EA na platformie EA app.
Jeśli chciałbyś ponownie zdobywać osiągnięcia, obawiam się, że musiałbyś rozpocząć swoją przygodę na nowym koncie EA.
grudzień
grudzień
Rozumiem @GabrielToshN7
Niestety, tak jak wspomniałem, na tę chwilę nie ma takiej możliwości.
Jeśli taka funkcja miałaby zostać dodana w przyszłości - dam Ci znać.
grudzień
Proszę. By było wiadomo co mam na myśli. Odnośnie gier Steam.
@EA_KubaChyba udało mi się znaleźć rozwiązanie mojego problemu. Ale na razie nie jestem tego w 100 procentach pewny.
Wystarczyło tylko usunąć wszystkie Savy, z gry. Prawdopodobnie problem stanowiły osiągnięcia zdobyte w trakcie gry. Nie wiem czy to zabrzmi poprawnie, ale chodzi o osiągnięcia w grę. A nie te które... Widnieją w EA App.
Savy, zrobiłem kopie. Na wszelki wypadek.
Jeśli wpadnie mi pierwsze osiągnięcie na Steam w trakcie grania w Mass Effecta.
Chyba będę mógł uznać sprawę za rozwiązaną.
grudzień
@EA_Kuba Eeeeehhh. Niestety. To jednak nie pomogło. Do diabła. Pozostaje tylko czekać aż kiedyś znajdzie się pojawi możliwość resetu osiągnięć. Na EA app. Ciężko stwierdzić czy to jest fajnie czy nie gdy wszystkie osiągnięcia wyskakują ci odrazu w jednej chwili. Zgaduje że nawet jeśli nie można resetować osiągnięć, nie ma jakieś opcji by nazwijmy to. Zablokować... Możliwości. By osiągnięcia zdobyte w grze z EA App, a która znajduje się też na Steamie. Nie odblokowywały się nagle w jednej chwili na Steamie. Lub mam taką nadzieje że w ewentualnej przysłości dalekiej lub nie dalekiej. Przy jakieś Aktualizacji, zostanie zrobione czy wprowadzone, że... Jak to dokładnie wytłumaczyć. Że na przykład dana gra Mass Effect LE, którą posiadam i na Steamie i EA App. Że na EA App, Mass Effect LE będą widniały Osobno tak jak na Origin. Miałem do niedawna jeszcze Origina na komputerze. Co prawda, wiele nie mogłem zrobić. Ale udało mi się coś sprawdzić. Na Origin Mass Effect LE, i z Origina (Dawniej) i ze Steama widniały Osobno.
I prosze mi wierzyć nie żartuje.
@EA_Kuba. Chyba znalazłem nowe wyjście... Rozwiązanie.
Steam = Online
EA App = Offline
Mass Effect LE, sprawdziłem i wychodzi na to że działa w sytuacji kiedy Steam działa Online, a EA App w trybie Offline. I osiągnięcia, nie wyskakują w jednej chwili. Mam tylko nadzieje że nie wpłynie to źle na... Zdobywanie osiągnięć w Mass Effect na Steam. Przed każdym włączeniem gry. EA App, będę musiał przełączyć na Offline.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem