lipca 2023
Mam nadzieję, że ktoś pomoże. Odpaliłem origin po długiej przerwie w wyniku zdrowia, zaktualizował się do EA APP i po tym nie mogę pobrać gry. Zacina się na 14 % z komunikatem że jest błąd i mam spróbować za kilka minut. Próbowałem czyścić pamięc podręczną, aktualizacja kompa, reinstal aplikacji i nic nie działa
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
lipca 2023
Hej @komandorkristof
Upewnij się, że posiadasz wystarczającą ilość wolnego miejsca oraz, że EA app nie jest blokowany przez antywirus.
Sprawdź także, czy gra zainstaluje się w innej lokalizacji - zmień domyślną scieżkę instalacji.
Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
lipca 2023
Hej @komandorkristof
Upewnij się, że posiadasz wystarczającą ilość wolnego miejsca oraz, że EA app nie jest blokowany przez antywirus.
Sprawdź także, czy gra zainstaluje się w innej lokalizacji - zmień domyślną scieżkę instalacji.
Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
sierpnia 2023
Hej @komandorkristof
Nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi @EA_Kalina jako rozwiązanie jeśli okazała się ona pomocna
sierpnia 2023
Zauważyłem, że dotychczas nie dostaliśmy od Ciebie żadnej odpowiedzi. Zdecydowałem się oznaczyć kroki podane przez @EA_Kalina jako potencjalne rozwiązanie, ponieważ mogą być przydatne dla innych użytkowników. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem