Mass Effect LE nie można pobrać

autor: komandorkristof
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Mass Effect LE nie można pobrać

★ Novice

Mam nadzieję, że ktoś pomoże. Odpaliłem origin po długiej przerwie w wyniku zdrowia, zaktualizował się do EA APP i po tym nie mogę pobrać gry. Zacina się na 14 % z komunikatem że jest błąd i mam spróbować za kilka minut. Próbowałem czyścić pamięc podręczną, aktualizacja kompa, reinstal aplikacji i nic nie działa

Wiadomość 1 z 4 (850 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: Mass Effect LE nie można pobrać

Community Manager

Hej @komandorkristof 

Upewnij się, że posiadasz wystarczającą ilość wolnego miejsca oraz, że EA app nie jest blokowany przez antywirus.

Sprawdź także, czy gra zainstaluje się w innej lokalizacji - zmień domyślną scieżkę instalacji.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 4 (841 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @komandorkristof 

Upewnij się, że posiadasz wystarczającą ilość wolnego miejsca oraz, że EA app nie jest blokowany przez antywirus.

Sprawdź także, czy gra zainstaluje się w innej lokalizacji - zmień domyślną scieżkę instalacji.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 2 z 4 (842 wyświetleń)

Community Manager

Hej @komandorkristof 

Nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi @EA_Kalina jako rozwiązanie jeśli okazała się ona pomocna Standard smile 

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 3 z 4 (736 wyświetleń)

Re: Mass Effect LE nie można pobrać

Community Manager

Zauważyłem, że dotychczas nie dostaliśmy od Ciebie żadnej odpowiedzi. Zdecydowałem się oznaczyć kroki podane przez  @EA_Kalina  jako potencjalne rozwiązanie, ponieważ mogą być przydatne dla innych użytkowników. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać! 

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 4 z 4 (722 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem