czerwca 2017
Witam.
Mam pytanie czy da się przenieść postać z konsoli xo na pc, bo zastanawiam się nad zakupem wersji pc, lecz grałem wcześniej na xo. Moja postać jest niby wyeksportowana do tej jakiejś usługi co mogę znajomemu czy jakoś tak przesłać ją w jakimś linku i mam pytanie czy ta usługa działa też na pc?
czerwca 2017
Cześć @ensukara
Podejrzewam, że mówisz o stronie Mass Effect Archives? Niestety służy ona jedynie do dzielenia się wizerunkiem głównego bohatera, tak by inni gracze mogli również zagrać Twoim Ryderem. Niestety strona ta nie ma nic wspólnego z przechowywaniem zapisów stanów gry.
Dlatego obawiam się, że na ten moment nie ma sposobu, aby przenieść Twoją postać wraz z całą historią z Xboxa One na PC tak, by kontynuować rozgrywkę na innej platformie
Pozdrawiam!
październik
październik
Hej @CRCx32
Przykro mi, ale obawiam się, że nie ma takiej możliwości.
Z racji tego, że ostatni komentarz został udzielony w tym wątku 5 lat temu i mając na uwadze zasady forum - zamknę go.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem