maja 2021
Pytanie tylko czy góra EA kazała siedzieć cicho czy nasz oddział EA po prostu olewa sprawę i drży przed górą EA. Może trzeba by uderzyć do anglojęzycznego supportu bezpośrednio?
maja 2021 – ostatnio edytowany maja 2021
Po pierwsze zagraniczny support mnie nie interesuje gdy mamy "swój" oddział. Nie widzę możliwości aby EA samo z siebie dodało dwa różne polskie dubbingi bez konsultacji z EA Polska i bez zgody polskiego oddziału Microsoft (chyba, że dużo wcześniej sprzedali prawa do lokalizacji albo jakaś tam umowa wygasła).
Najważniejsze pytanie DLACZEGO nikt w tej kwestii nie interweniował i co za "mądry inaczej" człowiek zgodził się, aby wydać tak spartolony komplet gier w naszym kraju. Tutaj naprawdę nie ma żadnego logicznego wyjaśnienia, ktoś spartolił sprawę i nawet mnie już nie obchodzi co to był za "człowiek", tylko dlaczego nie ma dalej żadnego sprostowania, przeprosin i co najważniejsze INFORMACJI O TYM, ŻE ZOSTANIE TO NAPRAWIONE.
ANSWERS HQ to chyba najbardziej bezużyteczna strona w internecie. Tak jak w 2017 przy premierze Battlefronta2 nikt mi nie potrafił odpowiedzieć DLACZEGO BF2 na PC jest TYLKO z polskim dubbingiem i nie da się go zmienić i czy zostanie to naprawione z czasem. Jeszcze wtedy bana załapałem bo niestety nazywanie rzeczy po imieniu nie jest tu mile widziane.
I dalej sobie czekajmy...
maja 2021 – ostatnio edytowany czerwca 2021
Ten produkt to jedno wielkie, bezczelne oszustwo. W zwroty się bawić nie zamierzam, bo nie o to chodzi, poza tym większość dialogów i tak znam na pamięć. Więc dają aktualizację, to dają, nie to nie. Ale niesmak pozostanie, g.... w wentylatorze itd. Słaba zagrywka, EA, bardzo słaba.
maja 2021
czerwca 2021
czerwca 2021 – ostatnio edytowany czerwca 2021
Patrząc po reakcji EA Polska wydaje mi się, że pozorne zainteresowanie tym tematem to był tylko damage control, żeby za dużo negatywnych opinii się nie pojawiło po premierze. Nie ma co czekać na odpowiedź - zapłaciliśmy to już ich nie interesujemy, kasa poszła.
czerwca 2021
Może faktycznie trzeba uderzyć gdzieś wyżej?
czerwca 2021
czerwca 2021
czerwca 2021 – ostatnio edytowany czerwca 2021
Może jest jeszcze szansa... Taka odpowiedź się dziś pojawiła na zagranicznym Answers HQ.... To tam potrafią coś odpowiedzieć, a tutaj POLSKA olewa swoich rodaków totalnie. Beznadziejne EA Polska i całe polskie Answers HQ
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem