marca 2023 – ostatnio edytowany marca 2023
Dzień dobry
Mam pytanie, czy ktoś wie czy Mass Effect Andromeda dostanie wsparcie do win 11. Albo czy da się uruchomić tą grę na win 11, a jeśli tak to jak?
Dzięki za wszelką pomoc
marca 2023
Hej @pawel_piesel
Nie posiadam, żadnych informacji, które wskazywałyby na to że gra miałaby się nie uruchomić na tym systemie.
Czy pojawia się u Ciebie problem z uruchomieniem gry Mass Effect Andromeda na Windows 11?
marca 2023
marca 2023
Dzięki za odpowiedź @pawel_piesel
Poproszę Cię w takim razie o opisanie problemu i tego co się dzieje
Ponadto jeśli zostały przez Ciebie wykonane jakieś kroki aby problem rozwiązać - powiedz nam jakie kroki zostały przez Ciebie dotychczas wykonane.
listopad
mam to samo a do tego gra nie jest przypisana do mojego konta - założone jest 30 spraw o to samo.
ostatnia porada od EA -
Proszę spróbować wykonać poniższe czynności:
1. Przejść do Panelu sterowania.
2. Programy i funkcje.
3. Proszę odinstalować KAŻDY Microsoft Redistributable
4. Proszę pobrać instalator aplikacji EA, ALE JESZCZE GO NIE URUCHAMIAĆ
5. Proszę przejść do https://learn.microsoft.com/en-us/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170 i pobrać odpowiednią architekturę najnowszego C++
6. Proszę zainstalować pakiet C++
7. Proszę przejść do Dysk lokalny/Program Files/Electronic Arts I USUNĄĆ CAŁY FOLDER ELECTRONIC ARTS.
8. Proszę uruchomić ponownie komputer
9. Proszę zainstalować aplikację EA
problem nadal występuje. gra nie da się ściągnąć
... a pieniądze wzięli i nie chcą oddać....
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem