luty
Witajcie. Mam problem z instalacją. Nie zainstalowała mi się polska wersja gry. Mam do wyboru tylko napisy po angielsku, hiszpańsku, francusku i chińsku. Czy jest jakieś spolszczenie. Nie chcę dubbingu tylko polskie napisy
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
luty
Języki dostępne w przy instalacji zależne są od regionu klucza gry. Jeśli przy instalacji nie można wybrać języka polskiego gry nie będzie można o ten język rozszerzyć.
luty
Języki dostępne w przy instalacji zależne są od regionu klucza gry. Jeśli przy instalacji nie można wybrać języka polskiego gry nie będzie można o ten język rozszerzyć.
luty
Czytałem w wcześniejszych wątkach, że w takich przypadkach wystarczyło skontaktować się z pomocą origin by to zmienić, wątki były z przed 3 lat. Teraz się coś zmieniło jednak jest to dość słabe podejście, nie lubiłem origina i w następstwie EA app jednak kolega mnie do nich zachęcał i kupił mi mass effect jako prezent bym zaczął korzystać jednak jeśli ma to tak wyglądać to tylko strata pieniędzy.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem