czerwca 2023
czerwca 2023
Poradziłem sobie z błędem pobierania, teraz tylko jest taki problem, że gra mi sie pobiera od NOWA mimo, że mam ją na dysku. Jest jakiś sposob na znalezienie gry tak jak to jest np na steam?
czerwca 2023
Hej @MotylaNoga332
Czy zmieniałeś może folder instalacji gry lub aplikacji EA w systemie?
Daj nam znać jak poszło.
EA_Pulsar
czerwca 2023
Podpinam się pod temat.
Ściągnąłem grę w jakiś 70% po czym pojawił się błąd pobierania. Usłuchałem rady żeby
kliknąć odzyskanie aplikacji, efektem było to że aplikacja już nie widziała że gra była ściągana. Po usunięciu ściągniętych plików gry aby zrobić miejsce dla nowej instalacji już od samego początku wyskakuje informacja o błędzie pobierania. Wykonałem wszystkie czynności jakie zostały zaproponowane tutaj. Oczywiście wszystko co trzeba dodane do wyjątków w zaporze. Nic nowego nie zostało zainstalowane miedzy instalacją która prawie się udała a próbą która jest teraz
lipca 2023
lipca 2023
Ja się podpinam pod ten temat, mam to samo ale na 14 %, nic nie pomaga, ani reinstalacja aplikacji ani czyszczenie pamięci podręcznej. Oczywiście na originie nie było żadnego problemu, a Ea App tak
sierpnia 2023
Hej @komandorkristof Podobny problem został rozwiązany w tym wątku.
Spróbuj dodać aplikację EA oraz grę do wyjątków zapory systemu Windows oraz programu antywirusowego.
sierpnia 2023
Dajcie nam znać czy udało się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od @EA_Pulsar.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem