maj
Witam. Mam problem z uruchomieniem gry Mass Effect Andromeda. Gdy w aplikacji EA app wybieram grę. Pojawia się pasek z napisem przygotowywanie gry i zaraz wyrzuca do aplikacji. Reinstalacja gry i aplikacji nie pomogła. Komputer na pewno spełnia wymagania sprzętowe bo wczoraj i dzisiaj rano mogłem uruchomić grę. Dzisiaj rano przeinstalowałem mody. Jednak wydaje mi się ,żeby nie miało na to wypływu bo folder z grą nie zawiera folderu ModData. Gra zakupiona na steam i zainstalowana w folderze steam. Pozostałe gry Steam działają normalnie. Specyfikacja laptopa Windows 11, ram 8gb procesor intel i5 11320H Nvidia GTX 1650.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
maj
Hej @fangskin12
Sprawdź działanie gry na "czysto" z poziomu zupełnie nowego konta administratora.
Na naszym forum nie podejmujemy dyskusji na temat modyfikacji, które nie są oficjalnie dozwolone w grze. Te nieautoryzowane modyfikacje mogą nie tylko wpływać negatywnie na stabilność i bezpieczeństwo systemu, ale także mogą być przyczyną nieprawidłowego działania gry. Dodatkowo, korzystanie z nich może prowadzić do naruszeń warunków użytkowania gry
maj
Hej @fangskin12
Sprawdź działanie gry na "czysto" z poziomu zupełnie nowego konta administratora.
Na naszym forum nie podejmujemy dyskusji na temat modyfikacji, które nie są oficjalnie dozwolone w grze. Te nieautoryzowane modyfikacje mogą nie tylko wpływać negatywnie na stabilność i bezpieczeństwo systemu, ale także mogą być przyczyną nieprawidłowego działania gry. Dodatkowo, korzystanie z nich może prowadzić do naruszeń warunków użytkowania gry
maj – ostatnio edytowany maj przez EA_Kalina
Temat do zamknięcia. Przede wszystkim dziękuję za zainteresowanie. Problem jak się pojawił tak zniknął . Nie mam zielonego pojęcia co się stało. Tak czy siak dziękuję za pomoc.
maj
Dzięki za potwierdzenie @fangskin12
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem