kwietnia 2023
Witam. Przychodzę z takim problemem ponieważ mi odczytuje 2 kontrolery w Fifie 23 a mam podłączony jeden do komputera. Jak można ten jeden pad zlikwidować w Fifie? Bo jak jestem w menu to pasek menu leci w prawo ciagle i nie mogę zatrzymać tego. A jak jestem w meczu division rivals to jak drązek lewy od sterowania zawodnikiem biore w górę to zawodnik mi biegnie w dół a jak w dół drążek to zawodnik biegnie w górę. I to jest raczej spowodowane odczytem 2 kontrolerów w Fifie. Więc dałoby sie jakoś zlikwidować/usunąc jeden kontroler lub ustawic jakoś domyślny? Proszę o pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
maja 2023
FIFA 23 wspiera kontrolery od Xbox, oraz - w tym roku - od konsoli PlayStation. Spróbuj skorzystać z oprogramowania emulującego, by Twój pad był rozpoznawany jako kontroler Xbox'a.
Warto także spróbować skorzystać z obejścia z tego wątku odnośnie konfiguracji kontrolera.
Podłącz także pad za pomocą kabla na czas wykonywania zaleceń.
kwietnia 2023
Hej @szpATolKA
Zważywszy na to, że podobne wpisy pojawiały się już na naszym forum, chcę Ci polecić kroki, które zaproponowali nasi gracze:
Zajrzyj też do wpisu @dadi_LbN -kliknij link do postu
Pozdrawiam,
_Kalina
kwietnia 2023
Hej @szpATolKA
Jeśli odpowiedź @EA_Kalina pomogła Ci w rozwiązaniu problemu nie zapomnij oznaczyć jej jako rozwiązanie.
maja 2023
maja 2023
Napisz nam jeszcze z jakiego modelu pada korzystasz, jak jest on podłączony do PC, czy korzystasz z innych urządzeń podłączonych przez USB lub bluetooth. Daj też znać czy korzystasz z jakiegokolwiek dodatkowego oprogramowania do emulacji pada i przez, którego klienta odpalasz grę (Steam/ EA app).
maja 2023
maja 2023
FIFA 23 wspiera kontrolery od Xbox, oraz - w tym roku - od konsoli PlayStation. Spróbuj skorzystać z oprogramowania emulującego, by Twój pad był rozpoznawany jako kontroler Xbox'a.
Warto także spróbować skorzystać z obejścia z tego wątku odnośnie konfiguracji kontrolera.
Podłącz także pad za pomocą kabla na czas wykonywania zaleceń.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA