Dot.: kontroler xbox ultimate team

autor: EA_Pulsar
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

kontroler xbox ultimate team

★★ Novice

Cześć, od momentu zakupu nowego kontrolera z serii xbox series x zacząłem mieć problemy z trybem ultimate teamz dokładnie z meczami rozgrywanymi w tym trybie. Kontroler w losowych momentach zaczyna "żyć własnym życiem", zawodnik na którym akurat jestem najczęściej biegnie wtedy w losowym kierunku a ja przez około 10 sek nie mogę nic na boisku zrobić. Dzieje się to tylko w tym trybie i nie ma nic wspólnego z kontrolerem ponieważ w innych grach jak i w aplikacjach do kalibracji kontrolera takie błędy nie występują. Za pomoc z problemem z góry dziękuje!

Wiadomość 1 z 2 (161 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: kontroler xbox ultimate team

Community Manager

Cześć, 

Mogę zapytać czy grę uruchamiasz z poziomu aplikacji EA czy platformy Steam? 

Czy do PC są podpięte jakieś inne urządzenia USB lub bluetooth? 

Sprawdzisz też dla nas czy podobny błąd będzie się powtarzał po zmianie ustawień w grze lub usunięciu dotychczasowego pliku FIFA 23 z folderu Dokumenty? 

(Przejdź do Dostosuj – Ustawienia – Dostosuj sterowanie i przewiń w dół do „Przełączania prawym drążkiem” i zmień z Adaptacyjnego na Klasyczny.)

Tymczasowo zmień też aktualny stadion FUT i ulubioną drużynę a następnie przetestuj grę jeszcze raz.

Daj nam znać jeśli zauważysz poprawę po wykonaniu tych kroków.

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 2 z 2 (143 wyświetleń)

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA