Web App/Companion App - Błąd: "Obecnie występują problemy z logowaniem..."

autor: schiai
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Web App/Companion App - Błąd: "Obecnie występują problemy z logowaniem..."

[ Edytowane ]
★★★★★ Newbie

Witam

Nie mogę zalogować się na web app. Podczas logowanie wyskakuje błąd  *logowanie niemożliwe*

[obecnie występują problemy z logowaniem, ale pracujemy[...]   zaloguj się na konsoli lub komputerze ]

Wiadomość 1 z 10 (2 328 wyświetleń)

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: Błąd logowania na web app

★★★★★ Newbie

Tak jak myślałem @EA_Kalina  wystarczyło kupić abonament, żeby mieć już dostęp do web appa. Kosztowało mnie to 15 zł ale problem po części rozwiązany, lecz nie każdy sobie może pozwolić na takie przyjemności.

Zobacz w watku

Wiadomość 7 z 10 (2 033 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

★★★★★ Apprentice
@schiai Dostałeś szczegółową informację o błędzie i wyjaśnienie Standard smile Na przyszłość spróbuj odświeżyć kilka razy stronę lub zrób sobie przerwę i zaloguj się po odczekaniu kilku, kilkunastu minut
Wiadomość 2 z 10 (2 224 wyświetleń)

★★★★★ Newbie
@Dovsea Nie no ta odpowiedź to jest jakiś żart. Co Ty myślisz, że zanim pisząc tu tego nie zrobiłem? Jestem zalogowany. Odświeżam strone po 20 razy, powiem Ci nawet więcej! usunąłem Ciasteczka/próbowałem na ingocnito. Mój brat też ma konto próbował sie zalogować na tym samym komputerze, ja na jego i jego wchodzi, a moje nie. To jest problem ze strony EA i chciałbym, żeby to naprawili pozdrawiam
Wiadomość 3 z 10 (2 196 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

[ Edytowane ]
Community Manager

Hej @schiai

Bierzesz również udział w dyskusji tutaj i wiem, że wykonałeś wiele zaleceń. 

Proszę cię byś dał nam znać czy wciąż możesz się logować do gry FIFA 22 i zarządzać swoim klubem FUT?

Pozdrawiam,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 4 z 10 (2 169 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

[ Edytowane ]
★★★★★ Newbie

Proszę bardzo dowód, że grałem w 22. [Załącznik] Próbowałem na wielu przeglądarkach (edge, opera gx, chrome) i również usuwałem ciasteczka, próbowałem ingocnito. Brat na moim jak i również swoim mógł się zalogować bez problemu. Ja na jego komputerze nie mogłem się zalogować, czyli to musi być wina konta. Za każdym razem podczas klikania [tam gdzie jest Vini] zaloguj się każe mi sie za każdym razem logować na strone origin. Nie wiem co mogę jeszcze opisać. 

Pozdrawiam

[EDIT] Używałem EA play pro, dzięki czemu grałem w gry, ale aktualnie nie posiadam go aktywnego.

Wiadomość 5 z 10 (2 149 wyświetleń)

★★★★★ Newbie

Z tego co wywnioskowałem po rozmowach z ludźmi posiadający ten problem to fakt, iż posiadali oni w tym ja EA PLAY PRO, na którym grali w fife. Posiadacze problemu nie posiadają aktualnie EA play pro, w tym ja np. i im nie działa a powinno. 

Pozdrawiam

Wiadomość 6 z 10 (2 045 wyświetleń)

★★★★★ Newbie

Tak jak myślałem @EA_Kalina  wystarczyło kupić abonament, żeby mieć już dostęp do web appa. Kosztowało mnie to 15 zł ale problem po części rozwiązany, lecz nie każdy sobie może pozwolić na takie przyjemności.

Wiadomość 7 z 10 (2 034 wyświetleń)

Community Manager

Hej @schiai 

Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem, które podziałało u Ciebie. Cieszę się, że udało Ci się rozwiązać problem. Standard smile

Rozumiem, że rozwiązanie nie jest idealne - dopilnuję, aby informacje związane z napotkanym przez Ciebie błędem trafiły we właściwe ręce. 

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 8 z 10 (2 015 wyświetleń)

★★ Apprentice

Żeby było jeszcze ciekawiej, niektórzy grali na abonamencie i mają dostęp do web appa, pomimo że nie mają już abonamentu. Ciekawe jaka jest zależność, że niektórzy mają dostęp w tym przypadku a niektórzy nie

Wiadomość 9 z 10 (2 006 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Web App/Companion App - Błąd: "Obecnie występują problemy z logowanie

Community Manager

@schiai cieszę się, że Ci się udało z EA Play . Dzięki za Twoje wnioski - przyglądamy się tej sytuacji.

Pozdrawiam,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 10 z 10 (1 843 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA