września 2022 – ostatnio edytowany września 2022 przez EA_Kuba
Witam
Nie mogę zalogować się na web app. Podczas logowanie wyskakuje błąd *logowanie niemożliwe*
[obecnie występują problemy z logowaniem, ale pracujemy[...] zaloguj się na konsoli lub komputerze ]
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
września 2022
Tak jak myślałem @EA_Kalina wystarczyło kupić abonament, żeby mieć już dostęp do web appa. Kosztowało mnie to 15 zł ale problem po części rozwiązany, lecz nie każdy sobie może pozwolić na takie przyjemności.
września 2022
września 2022
września 2022 – ostatnio edytowany września 2022
Proszę bardzo dowód, że grałem w 22. [Załącznik] Próbowałem na wielu przeglądarkach (edge, opera gx, chrome) i również usuwałem ciasteczka, próbowałem ingocnito. Brat na moim jak i również swoim mógł się zalogować bez problemu. Ja na jego komputerze nie mogłem się zalogować, czyli to musi być wina konta. Za każdym razem podczas klikania [tam gdzie jest Vini] zaloguj się każe mi sie za każdym razem logować na strone origin. Nie wiem co mogę jeszcze opisać.
Pozdrawiam
[EDIT] Używałem EA play pro, dzięki czemu grałem w gry, ale aktualnie nie posiadam go aktywnego.
września 2022
Z tego co wywnioskowałem po rozmowach z ludźmi posiadający ten problem to fakt, iż posiadali oni w tym ja EA PLAY PRO, na którym grali w fife. Posiadacze problemu nie posiadają aktualnie EA play pro, w tym ja np. i im nie działa a powinno.
Pozdrawiam
września 2022
Tak jak myślałem @EA_Kalina wystarczyło kupić abonament, żeby mieć już dostęp do web appa. Kosztowało mnie to 15 zł ale problem po części rozwiązany, lecz nie każdy sobie może pozwolić na takie przyjemności.
września 2022
Hej @schiai
Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem, które podziałało u Ciebie. Cieszę się, że udało Ci się rozwiązać problem.
Rozumiem, że rozwiązanie nie jest idealne - dopilnuję, aby informacje związane z napotkanym przez Ciebie błędem trafiły we właściwe ręce.
września 2022
Żeby było jeszcze ciekawiej, niektórzy grali na abonamencie i mają dostęp do web appa, pomimo że nie mają już abonamentu. Ciekawe jaka jest zależność, że niektórzy mają dostęp w tym przypadku a niektórzy nie
września 2022
@schiai cieszę się, że Ci się udało z EA Play . Dzięki za Twoje wnioski - przyglądamy się tej sytuacji.
Pozdrawiam,
_Kalina
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA